2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

170 بازدید | 27 پست

سلام

ده روزه زایمان طبیعی کردم و بهم گفتن پارگی پرینه خیلی کم بود و دوتا بخیه خوردم ولی وقتی یبار دستم خورد ب تنم احساس کردم خیلی زیاده از طرفی در زیادی دارم ،،،ممکنه بگین چطور درد رو کم کنم؟ 

و چیکار کنم ک تو ناحیه بخیه گوشت اضافه نزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از هر دستشویی خودتو با سرم شستشو بشور 

و با سشوار خشک کن

ممکنه عفونت کرده باشه که میگی درد داری

واسه چک شدن نرفتی پیش پزشکت؟؟؟

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

منم طبیعی بود تا یه ماه اصلا نمی تونستم بشینم ...

می گن طبیعی ولی نیست به نظر من .4 تا بیشتر بخیه خورد وآخرشم یک تیکه گوشت اضافی 

بماند که وقتی میرم دستشویی کلی درگیرم ..

ولی همیشه دعای خیرم همراه کادر زایمانمه....!!!

عاشقتم عشقم...تموم دنیای منی گل نازم...

سلام گلم انشاالله خودت و کوچولوت سلامت باشین ..... هیچ وقت دوتا نیست چون سه لایه هست یعنی شش تا میشه و یا بیشتر ........ دکتر من می‌گفت تا دو هفته نشین و بیشتر دراز کش شیر بده به بچه وقتی می‌خوابی یا دراز کشیدی پاهاتو جم بگیر نه باز و ولو چون باز جوش میخوره به بالش بزار کنار رانت که پاهات باز نشه زیاد ..... اینقدر سوپ و کمپوت و مایعات خورده باشی که معذرت می‌خوام یبوست نداشته باشی من ذو‌کاسه توالت نمی‌نشستم کنارش که پاهام زیاد باز نشه ..... و اینکه شستشو با آب گرم که سردت نشه ....هفته اول آب وضد عفونی ...... خوب میشی تا ۴۰ روز خیلی رعایت کن برای نشستن زیاد نباشه دوزانو دستمال نکش و کار نکن که فشار به پایین بیاد .......زن باید خودش مراقب باشه نگاه حرف بی ارزش هیچ کس هم نکنه که طرف انگار نه انگار ولی تو چقدر سوسولی ...چوبشو بعدا میخوره.....همینا بود ....مراقب خودت و کوچولوت باش 😘😘😘

سلام طبیعی خیلی دردش زیاده ؟منم یه ماه دیگه باید زایمان کنم از هر کی میپرسم درست جوابمو نمیده؟

هرکسی استانه دردش با کس دیگ فرق داره، برای من خیلی زیاد نبود چون اپیدورال گرفتم ولی خب زایمان چ طبیعی چ سزارین درد داره،، اگ نترسی و استرس بالا نداشته باشی دردش واقعا قابل تحمله،،تکنیک تنفس رو تمرین کن،سعی کن فکرتو متمرکز کنی، پیاده روی خیلی کمک میکنه خیلی زیاد،موقع زایمان اصلا جیغ و داد نکن و روی تنفست تمرکز کن مطمئن باش از پسش برمیای 

سلام طبیعی خیلی دردش زیاده ؟منم یه ماه دیگه باید زایمان کنم از هر کی میپرسم درست جوابمو نمیده؟

عزيزم ان شاءالله بسلامتى زايمان كنى متاسفانه دردش زياده من تجربشو ندارم اما يك شب رفتم زايشگاه از جيغايى كه ميزدن من دلم ميخواست از تخت بيام پايين فرار كنم😂البته بستگى به بدن هم داره واسه همه مثل هم نيست ان شاءالله بسلامتى زايمان كنى🌹

منم طبیعی بود تا یه ماه اصلا نمی تونستم بشینم ... می گن طبیعی ولی نیست به نظر من .4 تا بیشتر بخیه خ ...

من از گوشت اضافی متنفرم ک اگ بزنم میرم ازشون شکایت میکنم اصلا تحملشو ندارم😭😨