2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 31 پست
مستاجرنیستم بله اماکاش مستاجربودم بهترازاین بود

ایشالا خودت خونه میخری میری، ولی هرکی حتی خود شما جای جاریت بودی همین کار رو میکردی، فکر شما با مادر شوهر زندگی کنی بعد یه عروس جدید بیاد از اول مستقل باشه، یا جنگ و دعوا راه مینداختی یا با سیاست مخ پدرشوهر رو میزدی اون رو بده به شما خونه قدیمی رو بده به عروس بعدی

بیچاره شوهرم ازهیچی خبرنداشته خودش هم دوماه پیش ازطریق خواهرش فهمیدآپارتمان مال اون بوده

امان از دست خواهرشوهراااا با این خبرچینیشون فقط مخدان زندگی رو برای داداشو زنش تلخ کنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکل من اینه الان چندماهه پدرشوهرم میگه واسه شماهم میخوام بخرم همون برادرشوهرم وجاریم ومادرشوهرم نمی ...

نه عزیزم میتونی بری از اونجا یه خونه بزرگ گیر بیارین از اونجا پاشین بگو خونه کوچیکه . یا اگ میتونی دعوا راه بنداری که خودشون تو رو از اون خونه بندازن بیرون!!! البته اینو شوخی کردم 

نه عزیزم میتونی بری از اونجا یه خونه بزرگ گیر بیارین از اونجا پاشین بگو خونه کوچیکه . یا اگ میتونی د ...

نمیزارن شوهرم دیروزمیگه اگه رفتارشونودرست نکنن بدون اینکه خبرداشته باشن میرم یه خونه اجاره میکنم وقتی میرن روستا اسباب کشی کنیم بریم اصلاخبرنداشته باشن کجارفتیم 

نمیزارن شوهرم دیروزمیگه اگه رفتارشونودرست نکنن بدون اینکه خبرداشته باشن میرم یه خونه اجاره میکنم وقت ...

مردا از این وعده ها زیاد میدن شوهر منم وقتی از دستشون اعصبانی میشه میگه فردا واحدمونو میزارم میفروشم از اینجا بریم ولی فردا دوباره میبینم هیچ کاری نکرده. منم تو یه شاختمونم باهاشون با این تفاوت که زمین پدرشوهرم رو شوهرم سه طبقه ساخته با پول خودش الان همه میگن واحدامونو به اسممون بزن شوهرم میگه بیاین حساب کتاب کنیم پولمو بدین یا اصلا پولمو نخواستم پایان کار بگیرین بزنم میرونی بهش چی میگن؟؟؟؟!

[QUOTE=164611557]مردا از این وعده ها زیاد میدن شوهر منم وقتی از دستشون اعصبانی میشه میگه فردا واحدمو ...

نه میگن پایان کار ما چرا بگیریم خودت بگیر. به اسم ماهم بزن . فقط نرده راهرو و درب پارکینک مونده نمخوان پول بدن . قراره یکیشو به اسم برادرشوهر مجردم بزنن یکیش پدرشوهرم واحد ماهم که به ناممونه . واقعا دیگ پروان شوهرم هر چی داشتیم برای این خونه گذاشت ماشین پول و سرمایه حتی ی تکه از طلای من 

نه میگن پایان کار ما چرا بگیریم خودت بگیر. به اسم ماهم بزن . فقط نرده راهرو و درب پارکینک مونده نمخو ...

ملت چه پرروشدن

دیشب پدرشوهرم گفت بیایین کارتون دارم همین که گفت آپارتمان میخرم براتون همشون اعتراض کردن ماهم پاشدیم رفتیم شوهرم انقدرناراحت شدبه داداشش گفت اگه اینجوریه پس توهم بروبفروش بیاهمین جاپیش ماحق نداری جداباشی هرچقدرمن وظیفه دارم درمقابل کارهای مامان وباباتوهم وظیفه داری

ملت چه پرروشدن دیشب پدرشوهرم گفت بیایین کارتون دارم همین که گفت آپارتمان میخرم براتون همشون اعتراض ...

خودتون پول دارین. خودتون بخرین؟ بی منت باشه. والا اگه عقل داشتیم همون اول با پول خودمون خونه جدا میخریدیم. من که خیلی پشیمونم وقتی این رفتارشونو میبینم . فکر کن ی قسمت از دیوار گجش رفته بود به شوهرم گفتن بیار درستش کنن اورد پولشم شوهرم داد. آیفون خریدیم دوتا خرید یکی برای اونا یکی برای خودمون. ولی کوووووو جواب اونهمه خوبی 

ملت چه پرروشدن دیشب پدرشوهرم گفت بیایین کارتون دارم همین که گفت آپارتمان میخرم براتون همشون اعتراض ...

خوب جواب داده . بعضی وقتا باید محبتایی که کردیم رو به رخشون بکشیم نگن وظیفس. یکم به خودشون بیان 

خوب جواب داده . بعضی وقتا باید محبتایی که کردیم رو به رخشون بکشیم نگن وظیفس. یکم به خودشون بیان  ...

آره بخداخواهرشوهرم که هیچ کاری نمیکنه براشون بهونه اش هم شوهرشه برادرشوهرم هم هرموقع کارباشه نمیادموقع خوردن وپول گرفتن ازشون پیداش میشه همه دردسرهاش باماست

آره بخداخواهرشوهرم که هیچ کاری نمیکنه براشون بهونه اش هم شوهرشه برادرشوهرم هم هرموقع کارباشه نمیادمو ...

توام هر کاری کردین هر محبتی کردی به زبون بیار. بگو مثلا امروز فلان کارو برا پدرشوهر و مادرشوهرم کردم یا تو این کار  شوهرم بهشون کمک کردو......بزار امار ریز به ریز محبتاتونو بدونن چون خودشونو زدن به نفهمی 

خودتون پول دارین. خودتون بخرین؟ بی منت باشه. والا اگه عقل داشتیم همون اول با پول خودمون خونه جدا میخ ...

فعلاچون هردومون کارمون قراردادی هست میترسیم خدانکرده یدفعه بیرون کنن منتظریم استخدام رسمی بشیم یکم پس اندازداریم طلاهم زیادخریدیم بفروشیم وام بگیریم یه جایی واسه خودمون بخریم بریم

الان هم چون میدونن به خاطره نبودن حقوق ثابت نمیتونیم بریم اجاره هرجوردوست دارن اذیت میکنن بینشون فقط پدرشوهرم آدم خوبیه خیلی کمک میکنه اونم بیچاره نمیتونه ازپسشون بربیاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز