2777
2789
عنوان

دعا

40 بازدید | 6 پست

دوستان من کلا اوضاع روحیم خوبه ولی گهگاهی پیش میاد یهو حالت سنگینی شدید بهم دست میده طوری میشه که به شدت افسرده و عصبی میشم حتی خودمو هم میزنم

این برای چیه؟؟ چیکار باید بکنم؟؟

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

اگه قران خوندنم بلدی خودتو با قران سرگرم کن اصلا اهنگ گوس نده اهنگ بیشترادم روافسرده میکنه به جاش صوت قران گوش بده زیاد صلوات بفرس از عطر گلاب ودیگرعطرهایی مذهبی حتماااا استفاده کن صبح ها نمازصبح بخون بعدش ورزش کن وتغذیه هم مهمه فست فود و... سیستم عصبی بدن رو تحت تاثیر قرار میده هروقت دیدی افسرده شدی برو مسجد یاامام زاده خیلی تاثیر داره یه باصدای بلند قران بخون.

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این برا اینه که خاطره تلخی توذهنت داره باید وحیت رو بسازی فقطم با نماز ودعا وتوسل درس میشه

🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
اگه قران خوندنم بلدی خودتو با قران سرگرم کن اصلا اهنگ گوس نده اهنگ بیشترادم روافسرده میکنه به جاش صو ...

دوستم من خیلییییی قرآن می خونم و حتی دیشب گلاب پاشیدم تو خونه ولی تاثیر نداشتم

وقتی از خواب پا شدم حالم بهتر شد😁

این برا اینه که خاطره تلخی توذهنت داره باید وحیت رو بسازی فقطم با نماز ودعا وتوسل درس میشه

دقیقا دوستم

مرسی😭