sbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7861 عنوان دعا 40 بازدید | 6 پست دوستان من کلا اوضاع روحیم خوبه ولی گهگاهی پیش میاد یهو حالت سنگینی شدید بهم دست میده طوری میشه که به شدت افسرده و عصبی میشم حتی خودمو هم میزنماین برای چیه؟؟ چیکار باید بکنم؟؟ هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊 1399/08/27 | 03:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
namekhoob عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 3036 زیارت عاشورا زیاد بخون درست میشی 🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
namekhoob عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 3036 اگه قران خوندنم بلدی خودتو با قران سرگرم کن اصلا اهنگ گوس نده اهنگ بیشترادم روافسرده میکنه به جاش صوت قران گوش بده زیاد صلوات بفرس از عطر گلاب ودیگرعطرهایی مذهبی حتماااا استفاده کن صبح ها نمازصبح بخون بعدش ورزش کن وتغذیه هم مهمه فست فود و... سیستم عصبی بدن رو تحت تاثیر قرار میده هروقت دیدی افسرده شدی برو مسجد یاامام زاده خیلی تاثیر داره یه باصدای بلند قران بخون. 🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
namekhoob عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 3036 این برا اینه که خاطره تلخی توذهنت داره باید وحیت رو بسازی فقطم با نماز ودعا وتوسل درس میشه 🔮لبَّیک یاحسَین (*لک لبَّیک یابن الزهراء *)🔮لَّعنتخدا بر یزید ملعون 😷، خبیث ،پست
sbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7861 زیارت عاشورا زیاد بخون درست میشی چشم هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
sbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7861 اگه قران خوندنم بلدی خودتو با قران سرگرم کن اصلا اهنگ گوس نده اهنگ بیشترادم روافسرده میکنه به جاش صو ... دوستم من خیلییییی قرآن می خونم و حتی دیشب گلاب پاشیدم تو خونه ولی تاثیر نداشتموقتی از خواب پا شدم حالم بهتر شد😁 هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
sbbbbb مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 7861 این برا اینه که خاطره تلخی توذهنت داره باید وحیت رو بسازی فقطم با نماز ودعا وتوسل درس میشه دقیقا دوستممرسی😭 هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊