2777
2789
عنوان

گربه میخوام😑😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 43 پست
از هیچ حیوونی نمی ترسم 😂 و وافعا حیوونارو دویت دارم حیوونم زیاد داشتم اما خب وقت رسیدگی می خواد من ...

خوشبحالت ک نمیترسی من انقد میترسم ک نگو 

من وجود ترس فراونم دلم نمیاد گرسنه یا تشنه بمونن حتی شده از دور غذا پرت میکنم براشون😂😂😂

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ک نمیترسی من انقد میترسم ک نگو  من وجود ترس فراونم دلم نمیاد گرسنه یا تشنه بمونن حتی ...

مهربونی 😍 راستش من خیلی پررو ام اگه از چیزی هم بترسم اینقدر وانمود می کنم که نمی ترسم که جدی جدی ترسم می ریزه😅

خلاصه مهربونن و شیطون 😅😂 چرا از بز بدت میاد؟ 

💔 😍 😂 

دوستم بچه بوده. بز بهش جفتک میندازه. سرش زخم میشه. مامانش میگه تا دوسال دیونه بوده😂💔😐

البته الا عااالیه. ولی ابروش خط افتاده. 

منم کع عاشق دوستم. دیگه اصن متنفرم از بز😐💔😂بیچارهه

Tired:)
مهربونی 😍 راستش من خیلی پررو ام اگه از چیزی هم بترسم اینقدر وانمود می کنم که نمی ترسم که جدی جدی تر ...

😂😂😂ای کاش منم پرو بودم و نمیترسیدم خیلی حیوانات رو دوست دارم ولی این ترس از حیوانات نمیزاره نزدیکشون بشم 😢

غلبه کن به ترسات کم کم ترسات می ریزه

سعی کردم خیلی کم تونستم مثلا این جوجه رنگیا ک عید میفروشن رو دیدی؟؟اونا رو ناز میکنم ولی از اینکه توی دستم بگیرمشون چندشم میشه حس بدی به دست میده سریع میزارمش زمین 

سعی کردم خیلی کم تونستم مثلا این جوجه رنگیا ک عید میفروشن رو دیدی؟؟اونا رو ناز میکنم ولی از اینکه تو ...

😂😂😂😂 اونا که خدایی آدم دلش می خواد 3 ساعت فقط بغلش کنه😂 عیب نداره حالا مهم مهربون بودنته🌹😊