2777
2789
عنوان

گربه میخوام😑😐💔

351 بازدید | 43 پست

من به بچه خیلی علاقه دارم. عاشق بچم. یه جورایی مادر دوم بچه کوچیکای فامیلم 🥴🥴

ولی دلم میخواد یه خواهری برادری داشتع باشم. 

مادرم اصافه وزن داره. با سنگ صفرا. دوس ندارم مشکلی براش پیش بیاد تو زایمان و بارداری. 

برا همین رو گربه کلید کردم. 

ولی مامانم میگه نجسه😑

میگم این همه آدم دارن. برا من یه نفر نجس شد؟ 

بخدا از تنهایی نمیدونم چیکار کنم. 

برادرمم که انگار دشمن خونی هستیم. همش تو جنگ جهانی دومیم😂💔😑

چجوری مامانمو راضی به گربه خریدن کنم؟ 

Tired:)

مگ نمیدونی من تاپیک سگ زدم بستنش

الان میان تاپیک تو رو هم تخته میکنن🍂😂

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گربه نجس نیست

سگ رو میگن 

ولی موی گربه خیلی بده

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

چند سالته؟؟؟

برو بخر بعد بگو خریدم دیگه نمیتونم بندازمش بیرون گناه داره یا میتونی به جای گربه پرنده بخری اونا هم خیلی خوبن مثلا طوطی سخن گو از صبح تا شب از شب تا صبح بشین باهاش حرف بزن حوصلت سر نره 😂😂😂

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم 
چند سالته؟؟؟ برو بخر بعد بگو خریدم دیگه نمیتونم بندازمش بیرون گناه داره یا میتونی به جای گربه پرنده ...

☀️😂😂😂😂👌

15 بابا. 

بخدا هر روز چشم دنبال گربه هاس. حتی چن بارم پیدا کردم.

ولی نشد بیارم خونه

Tired:)
فدات شم منننننن.  شما گربه داری؟

خدا نکنه قشنگم 🌹❤️ نه دوست دارم 😂 کلا حیوون دوستم سر پرست حیوونای بی پناهم 😂😂😂 در عین حال مذهبی ام نجس وپاکی برام مهمه باید دقت کنی موش به لباسای مامانت نچسبه و خودتم لباس نمتزتو جدا بذار

☀️😂😂😂😂👌 15 بابا.  بخدا هر روز چشم دنبال گربه هاس. حتی چن بارم پیدا کردم. ولی نشد بیارم ...

ما یکی داریم بیا بردار ببر چ خوبه ک مامانت نمیزاره خونه ما شده باغ وحش سگ .گربه.ماهی.قناری .فنج .کبوترو....... خسته شدم بخدا همه اینا هم توی حیاتمونه و من به شدت از همشون می ترسم 

من توی تاریکی بودم پس به تاریکی تبدیل شدم