2777
2789
عنوان

من یک مادرم

449 بازدید | 41 پست

بچه ها من مادر ی پسر ۱۳ ماهه شیطون هستم...پسرم نوپا و پر انرژی هست و دائم باید دنبالش باشم جوری که دیگه خسته شدم و دائم به خودم فحش میدم که چرا بچه دار شدم...کسی میدونه چکار میتونم بکنم که از این حالت خستگی و بی انرژی بودن در بیام...در ضمن من داروهای ضد افسردگی مصرف میکنم و تحت نظر روانپزشک هستم اما داروها هیچ تاثیری تو انرژی و انگیزه ام نداشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبا بیدار شو یه صبحانه مقوی بخور و هات چاکلت پرملات اینجوری کلی سر حال میشی به تغذیه ت بیشتر برس و از شوهرت بها گاهی ببرتش جایی تو آنهایی و سکوت لذت ببری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیزم کارهای خونه رو بذار کنار و فقط با بچه کِیف کن. معمولا دلیل خستگی مادرها اینه که از زمان استراحت برای کار کردن استفاده میکنن!

چشم بهم بزنی بازی یاد میگیره و میتونی به بقیه کارها برسی

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
قبل از بارداری هم دارو مصرف میکردم بعد از زایمان هم افسردگیم بدتر شد و دکتر داروهامو بیشتر کرد اما ب ...

میشه  بگی  افسردگی  چه علائمی  داره؟

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
صبا بیدار شو یه صبحانه مقوی بخور و هات چاکلت پرملات اینجوری کلی سر حال میشی به تغذیه ت بیشتر برس و ا ...

اسلیو کردم نمیتونم چیزی بخورم...شوهرم هم اصلا همکاری نمیکنه و من الان با مادرم زندگی میکنم که لااقل مادرم کمکم کنه اما بی فایده هست

عزیزم کارهای خونه رو بذار کنار و فقط با بچه کِیف کن. معمولا دلیل خستگی مادرها اینه که از زمان استراح ...

من اصلا خونه امون زندگی نمیکنم و خونه مادرمم با بچه ام که اونا هم کمک کنن اما واقعا بریدم دیگه

خدا حفظش کنه 

بچه من امروز رفت 4 ماه .

من فکر میکردم بره 4 ماه دیگه اروم میشه و خودش بازی میکنه .

ولی بغلی هستش و میگه فقط منو بغل کنید . 

در گهواره هم نمیخوابه . فقط وسط پتو بزارم از دو طرف تاب بدین خوابش میبره .

پس شلوغ کاریاش هنوز مونده اووووه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من اصلا خونه امون زندگی نمیکنم و خونه مادرمم با بچه ام که اونا هم کمک کنن اما واقعا بریدم دیگه

پس اگه اینطوریه از سختگیری هات کم کن گلم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خدا حفظش کنه  بچه من امروز رفت 4 ماه . من فکر میکردم بره 4 ماه دیگه اروم میشه و خودش بازی ...

خدا کوچولوی شمارو هم حفظ کنه...هرچی بزرگتر میشن بدتر میشن...راه می افتن که دیگه فاجعه هست