بچه ها من مادر ی پسر ۱۳ ماهه شیطون هستم...پسرم نوپا و پر انرژی هست و دائم باید دنبالش باشم جوری که دیگه خسته شدم و دائم به خودم فحش میدم که چرا بچه دار شدم...کسی میدونه چکار میتونم بکنم که از این حالت خستگی و بی انرژی بودن در بیام...در ضمن من داروهای ضد افسردگی مصرف میکنم و تحت نظر روانپزشک هستم اما داروها هیچ تاثیری تو انرژی و انگیزه ام نداشته
صبا بیدار شو یه صبحانه مقوی بخور و هات چاکلت پرملات اینجوری کلی سر حال میشی به تغذیه ت بیشتر برس و از شوهرت بها گاهی ببرتش جایی تو آنهایی و سکوت لذت ببری
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
عزیزم کارهای خونه رو بذار کنار و فقط با بچه کِیف کن. معمولا دلیل خستگی مادرها اینه که از زمان استراحت برای کار کردن استفاده میکنن!
چشم بهم بزنی بازی یاد میگیره و میتونی به بقیه کارها برسی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
من اصلا خونه امون زندگی نمیکنم و خونه مادرمم با بچه ام که اونا هم کمک کنن اما واقعا بریدم دیگه
پس اگه اینطوریه از سختگیری هات کم کن گلم.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹