2777
2789
عنوان

من یک مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنش زعفران و گلمحمدی بخور. گلاب بخور. گل و گیاه بیار تو خونه. محیط خونه رو کمی تغییر بده  مثل تغییر دکوراسیون

گرمیجات هم زیاد بخور.

یه متخصص طب سنتی درست وحسابی پیدا کن ازش مشورت بگیر

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
ایشالا...من پشیمونم از اینکه بچه دار شدم...اما مامانم همش میگه تو ناشکری

تره خب ناشکری .

طرف خونشو زندگیشو فروخته داده دکترها . تا فقط یه بچه داشته باشه . و بچه دار هم نشده  . اونوقا خدا به تو بچه داده ناشکری میکنی ؟ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
تره خب ناشکری . طرف خونشو زندگیشو فروخته داده دکترها . تا فقط یه بچه داشته باشه . و بچه دار هم نشده ...

منم ناشکرم خیلی.منو.بزنین فحشم بدین.من یه مادربدیم

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼

ای بابا کمک هم داری سخت نگیر خونه رو امن کن برلش و بذار تا دلش میخواد ریخت و پاش کنه منم یه دختر نه ماهه اتیش پاره دارم که جز خودم بغل هیشکی نمیره دنبا اوند کرونا شد خودم تنهایی نگهش داشتم پیش احدالناسی نمیمونه یه دقه من برم دسشویی 🤕 شبا که خوابه میام اینجا ولی خونه رو امن کردیم براش هرچقد بخواد وسیله هاشو میریزه خونه ظرف و ظروفم بخواد بهش میدم خونم بازار شامه فقط پنج دقه با هرچیزی بازی میکنه باز میاد میچسبه بهم با مشقت غذا میپزم ولی بازم خداروشکر این روزهاهم میگذره و خاطراتش میمونه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
احتمال من در مورد تو ابنه که هدفی داری یا برنامه ای که بهش نرسیدی و احساس میکنی بچه دست و بالت رو بس ...

اصلا اینجوری نیست...اتفاقا هدفم از ازدواج بچه داشتن بود چون واقعا عاشق بچه ها بودم اما به بچه خودم که رسید کم آوردم :(

اصلا اینجوری نیست...اتفاقا هدفم از ازدواج بچه داشتن بود چون واقعا عاشق بچه ها بودم اما به بچه خودم ک ...

کم نیار . محکم باش .

دنیا ارزش هیچی رو نداره . 

یه غذا یا خوراکی انرژی زا پیدا کن بخور.

منم مثل خودتم .کم مونده گریه کنم .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(