2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 89 پست
بابا الان که قرار نیست مجلس باشه چرا بگیم من که بودم نمیگفتم ضمنا آرایشگر خوب دیگه خراب نمیکنه

اخه مثل عروسا ارایش نمیکنه مهمه چهره مثل عروس باشه میترسم مهمونی ارایش کنه خاص نباشه شایدم تجربه ندارم

راستش من نامزدیم گفتم میرم مهمونی نگفتم تازه عروسم هزینه ها کم شد ولی عروسیمو دودلم

بهتر خرج کمتر۰۰😃

ی تومن😐 

خواهر باور کن هیچی رنگ مو طبیعی نمیشه

همیشه ام مده😅

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصلا نگو عروسم بگو تور و چندسال پیش مادرم خریده برای خواهرم الان عروسی خواهرمه مبخام تور بزنم مثل خواهرم ست بشیم آخه خواهرم دوست داره منم تور بزنم مثل ساقدوش بشم براش یه چیزی ازخودتون دربیارین چرا پول زیادی الکی بدین آرایشگرا من تاحالا نرفتم آرایشگاه مجردم موهامو مامان خدارحمت کنه قیچی میکرد ولی آرایش کردن به عروس با بقیه واقعا تفاوتش درچیه? حالا میتونین بیاین خونه تور و با چندتا سنجاق سر وصل کنید بدید کسی براتون وصل کنه فقط برای چندتا عکس یا فیلمه عیب نداره ۱۰۰تا سنجاق نزنین

من دختر عموم رفت آرایشگاه گفت میرم عروسی ویڗه آرایشم کن...مدلشم انتخاب کرده بود...اومد خونه لباسشو پ ...

دختر عموتونم خوشبخت بشن ایشالله...همه جوونا.تورشو با همون میله مشکیا زدیم

بهتر بابا 

پول جشن عروسی رو یا بایدماشین بگیری سوار شی کیفشو کنی 

یا بری یه سفر دونفره 

ولی نداد به مفت خور فامیل ک بخورن و بگن نوشابش ال بود میوه ش فلان بود 😏😏

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
اخه مثل عروسا ارایش نمیکنه مهمه چهره مثل عروس باشه میترسم مهمونی ارایش کنه خاص نباشه شایدم تجربه ندا ...

مهم سایه هایی که کار میکنن عالی باشه وگرنه بقیش خط چشم مژه مصنوعی و رژ لب رژ گونه که دیگه فرق چندانی نداره مطمین باش مدل مو رو هم از قبل میشه انتخاب کرد من نامزدیم و عروسیم رو یک آرایشگر درستم کرد ولی خدایی نامزدیم خیلی جذابتر بودم همه میگن

بهتر بابا  پول جشن عروسی رو یا بایدماشین بگیری سوار شی کیفشو کنی  یا بری یه سفر دونفره&n ...

عروسی ی شبه ولی ماشین خریدن تا ۸۰سالگی وقت داری و سفر هم هیمنطور

بعدشم اوناییک شب جشن میگیرن شب جنا و عروسی اینا خودشون کادو میدن همون کادو‌پول تالار میشه کمک خرجی هم میشه تازه من دخترخالم ی عالمه پول گیرشون اومد از اون شب

از ته دل برات آرزوی خوشبختی میکنم که خودخواه نبودی واز قشنگ ترین شب زندگیت گذشتی تا خیلیا سالم بمونن،تا دکترا وپرستارها حداقل ثانیه ای استراحت کنن،،تا خدایی نکرده خانواده ای عزادار نشه،انشاا...خوشبخت ترین باشی عزیزم،مطمئن باش دعای خیر خیلیا بدرقه راهته💝

پندی برای یک عمر:*نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند*

اصلا به پولش فکر نکن چون فقط یه باره بهدا غصه ش دامنت رو میگیره

بگو متاهلم میخام لباس عروس بپوشم برم آتلیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2790
2778
2791
2779
2792