2777
2789
عنوان

عروسی

1863 بازدید | 89 پست

خانوما خیلی دلم گرفته...کرونا واقعا همه چیو بهم ریخت

منو نامزدم قرار شد خونمونو تمکیل کنیم و عروسی نگیریم ولی بریم اتلیه و ارایش و لباس عروس دوماد بپوشیم کلیپ و عکس بگیریم.هزینه ایناهم زیاده .چیکار کنیم؟من واقعا دلم نمیاد واسه رنگ مو ۱میلیون تومن بدم که جی شه😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو آرایشگاه نگو که عروسم یه آرایش و شینیون ویژه انجام بده قیمت مناسب برات دربیاد

بعد اینکه واقعا من از آرایشگره پرسیدم گفت رنگ و فلان۲تومن عروس‌...بعد آبجیم از همون آرایش ویژه پرسید ۵۰۰ تومن😐

منم این ب فکرم رسید ولی تور سرمو چیکار کنم😢

عزیزم پررو باش و وقتی آرایشگره داره شنیون میکنه تورتو بده بهش بگو بیزحمت اینم به موهام وصل کن ، چه به اون ربطی نداره که بقیش 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
بعد اینکه واقعا من از آرایشگره پرسیدم گفت رنگ و فلان۲تومن عروس‌...بعد آبجیم از همون آرایش ویژه پرسید ...

فقط از عروس پوووول مفت میگیرن حرومشون باشه

در حالی که آرایش عروس هیچ فرقی با ویژه نداره فقط یه تاج و تور اضافه میکنه 

شما برا خودت یه تور بخر یه تاج خوشگل ببر آرایشگاه بگو وصل کنه به موهات 

رنگ موهم مشکی بزار خودت خیلی خوشگل تر از رنگای دیگست موهاتم بگو ساده شنیون کنه الان ساده مده

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
2790
2778
2791
2779
2792