2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 89 پست
فقط از عروس پوووول مفت میگیرن حرومشون باشه در حالی که آرایش عروس هیچ فرقی با ویژه نداره فقط یه تاج ...

اصلا مدلارو اریشو ساده هم بگم...چون عروسم گرون میگیرن.مشکل تاج و تورو حل کنم بعد میام خونه لباسمو میپوشم.تازه لباس عروسم به قیمت فروش اجاره میدن😐

😂خیلی خوب گفتی..نمیشه خودم وصل کنم؟یعنی خواهر مو فلان

نه عزیزم فکر کنم باید زیر موها وصل بشه ، چرا خودت وصل کنی آخه؟

وقتی داری پول میدی بهش بقیش به اون ربطی نداره که بده تور و تاج رو هم وصل کنه ،  راستی میتونی بگی مجردم دلم میخواد اینجوری برم آتلیه عکس بگیرم 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا مدلارو اریشو ساده هم بگم...چون عروسم گرون میگیرن.مشکل تاج و تورو حل کنم بعد میام خونه لباسمو می ...

آره خدایی همه چی رو خیلی گرون میگیرن چون میدونن عروس مجبووووره بالاخره 😑😑😑😑 

ولی یه باره دیگه عشقم ، عکسات مهمن آرایشگاه خوب برو و لباس عروس خوووشگل کرایه کن بزار یادگاری بمونه

یه پیشنها واسه رنگ موت میدم خودهر دوستم با پیشنهادم روز عروسیش همینکار کرد رفت آتلیه رفت سر زندگیش،،

خودت یه رنگ پایه مثل عسلی یا شکلاتی بزن فقط برو آرایشگاه بگو مشی ک برنگت بیاد واست بزنه عالی میشه هزینتم نصف خودمم عید همینکار کردم مش دودی واسم زد خیییلی خوشکل شده بود

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
مسخرم نمیکنن؟😔

غلط میکنن چرا مسخره کنن عزیزم ، اونا فقط میخوان پول مفت به جیب بزنن ، همون پول مفتی که به اونا میدی میتونی یه تیکه طلا بخری یا یه چندتا عکس اضافه بندازی 

خانومی مگه واجبه همین اول موهاتورنگ کنی من بعد۳سال رنگ کردم ودوستمم بعدیه سال اینجوری بیشترجذاب میشی براشوهرت همه تغییرات روک نبایدهمون اول کاری ببینه

به راه بیابیم تاازراه بیاید(اللهم عجل لولیک الفرج)
خونوادم میگن بعدا گرفتن فایده نداره...منم خوشم نمیاد بعدا دوباره...میدونین حسش نیس دیگه الان بود ک ک ...

بعدا سالگرد ازدواج مفصل بگیر 

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
2790
2778
2791
2779
2792