2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 20 پست
منم خیلی آروم به نظر میام و بچه سال هم میزنم.ولی وقتی فهمید خیلی است سبک گفت من عاشق ارامشت بودم همی ...

منم قیافم بچه سن میزنه وبه شدت مظلوم شوهرم همیشه میگه توکه اینقد مظلومی چرا زبونت اینقد درازه 

تو خواب همش بوسم میکنه منم باهاش دعوامیکنم که تو خواب بهم دست نزن خوابم میپره میگه آخه تو خواب زبون نداری خیلی دوستدارم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
عزیزم .مردا مادرشان رو خیلی دوست دارن .به ما هم بگن بین مادرت و شوهرت یکیو انتخاب کن مادرمونو انتخاب ...

حرفتون رو قبول دارم عزیزم. از این میسوزم که تمام جوونی و زندگیم رو به پای شوهرم گذاشتم ولی حالا که مریضم کوچکترین توجه و محبتی ازش نمی بینم. تمام فکر و ذکرش مریضی مادرش و غذا و آبمیوه و تقویت مادرش هست ..خودش مثل بچه ها به مادرش غذا میده و نازش رو میکشه و اصلا حال من براش مهم نیست در حالی که خواهرشوهرم هر روز اینجا هستن و به مادرشون می رسن ولی کسی انگار نمی بینه که من دارم ذره ذره آب میشم. به خدا حسادت نمیکنم ولی دلم برای خودم میسوزه 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفتون رو قبول دارم عزیزم. از این میسوزم که تمام جوونی و زندگیم رو به پای شوهرم گذاشتم ولی حالا که م ...

عزیزم .به نظرم بهش بگو .وقتی خودش نمی‌فهمه زبونی بهش بگو که نیاز داری بیشتر بهت توجه کنه و کنارت باشه .از مادرش نگو که بدتر میکنه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
استاتر جون عزیزم ببخشید تو تاپیک پر حرفی کردم. شرمنده خواهر دلم پره

خواهش میکنم ایشالا مشکلت حل بشه 

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس