2777
2789
عنوان

همسر

203 بازدید | 20 پست

تا حالا از شوهراتون پرسیدین چی شد که ازتون خوششون اومد؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ندارم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنو شوهرم نشده.خودش میگه از همون بچگی ک بازی میکردیم جذبت شدم😂

جون بابا

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بله اتفاقا داشتم حرفای دکتر هولاکویی گوش میدادم میگفت زن و مرد باید برای دوست داشتن هم دلیل داشته باشن ..وگرنه اون دوست داشتن نمیشه گذراست.

از همسرم پرسیدم و دلایلشو گفت و من کللللی ذوقیدم  

البته قبلا هم گفته بود بهم ولی میخواستم ببینم بعد ۱۱ سال زندگی مشترک هنوز دلیلی داره

سلام عزیزم. شوهر من میگه جذب صداقت و سادگی شدم و با اولین برخورد عاشقت شدم. ولی امروز همش احساس می‌کردم چیزی به اسم عاشقی وجود نداره و اصلا شوهرم عاشقم نیست تنها عشق شوهرم مادرش هستش و تمام. 

به خدا اعتماد کن ، خدا راههایی دارد که تو را حیران خواهد کرد . 

آره گفت چشمات دلمو برد😍🙈

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
قیافه من مظلومه بعد فک میکرد بی زبونم ولی الآن ازدست زیونم عاصی شده

منم خیلی آروم به نظر میام و بچه سال هم میزنم.ولی وقتی فهمید خیلی است سبک گفت من عاشق ارامشت بودم همیشه

منم خیلی آروم به نظر میام و بچه سال هم میزنم.ولی وقتی فهمید خیلی است سبک گفت من عاشق ارامشت بودم همی ...

استرسی هستم

سلام عزیزم. شوهر من میگه جذب صداقت و سادگی شدم و با اولین برخورد عاشقت شدم. ولی امروز همش احساس می‌ک ...

عزیزم .مردا مادرشان رو خیلی دوست دارن .به ما هم بگن بین مادرت و شوهرت یکیو انتخاب کن مادرمونو انتخاب میکنیم