2777
2789
عنوان

منو و مادر شوهرم و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤕🤕🤕آره حتما شکست میدیم 

نمیذارن 

همه دارن میمیرن

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

اصلا هیچی نگو،مگه پول اونه که بگه بخر یا نخر،با گله کردنت فقط راه بقیه ی دخالت هاش رو باز میکنی،نشنیده بگیر ببینه حرفش ارزش نداره دفعه ی دیگه تکرار نکنه

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
با اونا نرو خرید که اذیت نشی.اجازه دخالت نده.فاصله بگیرر.صمیمی نشو با خانواده شوهر

جاریم هرچی خانواده شوهر بگن همونو میخره اینجوری خودشو عزیز کرده ولی من هرچ خودم بخوام میگیرم شوهرمم باهام موافق 

یه پسر دارم تاج سره😍😍😍تیکر تولد۲ سالگی پسرم😚😚😚
آره منتهی سال 1405    

تا اون موقع کسی دیگ زنده نیس

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
با خانواده شوهر خرید نرید مسافرت نرید اینارو فقط میشه در حد دوساعت تحمل کرد وگرنا به دلخوری و سو تفا ...

گل گفتی ب خدااااا 

ینی کل سفرهایی ک با اینا رفتم اومد جلو چشمام 😐

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نمیذارن  همه دارن میمیرن

من از تابستون پارسال هیچی نرفتم خرید کیفم پاره شده،شلوارم امروز پاره شد مانتو ندارم اصلا یه وضعی😐 ولی جرات ندارم برم خرید

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
دیگه با مادرشوهرت نرو خرید  ب همین سادگی  بعدش چرا اجازه دخالت خرید ب مادرشوهرت دادی 😐

ن خودش کفش مخواست بخره هی از جاریم نظر میپرسید

یه پسر دارم تاج سره😍😍😍تیکر تولد۲ سالگی پسرم😚😚😚
جاریم هرچی خانواده شوهر بگن همونو میخره اینجوری خودشو عزیز کرده ولی من هرچ خودم بخوام میگیرم شوهرمم ...

عزیز کرده که کرده مثلا افتخاره عزیز بودن برای خانواده شوهر به چ قیمتی خودشیرین بازی خودت میگی جاری

بقول مردا باجناق فامیل نمیشه برای ما خانوما هم جاری فامیل نمیشه

یه صلوات برام میفرستین با دلای پاکتون