2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم چی شد؟🙄

113 بازدید | 19 پست

بی مقدمه بگم:

شوهرمن آدمی هستش که باخانوادش اصلا خوب نبود چون خانوادش دروغگو هستن و از چیزی که ندیدن حرف درمیارن با مادرشم خوب نبود اصلاااا حتی ی بار بامادرش ی بحثی هم داشتن اما مادرش ی مدته همش برامون به بهونه های مختلف خوراکی اینا میاره شوهرم ی جوری شده انگار جدیدا نمیتونه بدون مامانش زندگی کنه خودمم تعجب میکنم که اون ادمی که میگف مامانش شیطانه چطور انقدر وابسته مامانش شده میگم شاید طلسمش کرده مادرشوهرم ی ادمه عقده ای هس و.....

🚫🚫خانومایی که موضوع تاپیکم به دلشون نمیشینه لطفا لطفا نظرندن و حرفای رکیک نزنن🚫🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رابطشون خوب بشه چه ضرری داره؟

میدونی چیه مادرشوهرم گوش شوهرمو پر میکنه میگه به زنت رو نده زیاد به زنت نچسب همه چیزو به زنت نگو بعد شوهرم رفتارش تغییر میکنه باهام سردمیشه خودم صدبار شنیدم به گوشای خودم همش خودخوری میکنم فقط با مامانم حرف میزنم اروم میشم😢

رابطشون که به زندگی شما ضرر نمیرسونه پس خودت رو اذیت نکن.شاید همین کارهای اخیر مادرش به چشمش اومده.د ...

نه عزیزم مگه میشه ضررنداشته باشه من دلم نخواد مادرشو ببینه هرگز بی دلیل اینکارو نمیکنم بلخره اونم مادرشه اما جواب دوستمونو دادم ببین چی گفتم

میدونی چیه مادرشوهرم گوش شوهرمو پر میکنه میگه به زنت رو نده زیاد به زنت نچسب همه چیزو به زنت نگو بعد ...

اها 

حتما همسرتون دهن بینه

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶
نه عزیزم مگه میشه ضررنداشته باشه من دلم نخواد مادرشو ببینه هرگز بی دلیل اینکارو نمیکنم بلخره اونم ما ...

الهی درکت میکنم.محبتت رو بیشتر کن ببین چطور میشه؟؟

بیش از حد خوبی نکن
الهی درکت میکنم.محبتت رو بیشتر کن ببین چطور میشه؟؟

اخه اگه واقعا سحرو جادو باشه چی بخدا خیلی بهش محبت میکنم بااینکه افسرده شدم جدیدا اما اصلا به روی خودم نمیارم بهش محبت میکنم اما نمیدونم مامانش چیکارکرده دارم دیوونه میشم😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز