2777
2789
عنوان

#افسردگی شدید😷

232 بازدید | 16 پست

خانوما من ۲ساله ازدواج کردم حدودا یک یا دوماه پیش افسرده شدم خیلی بد نمیدونم اصلا چرا افسرده شدم هیچ مشکلی ام تو زندگیم ندارم.قبلا حالم ازهمه چی بهم میخورد خیلی حالم بد بود علائمم زیاد بود ولی جدیدا ی جوری شدم از ازدواجم ناراضی ام خونمو دوست ندارم شوهرمو دیگه مثل قبلا دوست ندارم همش به طلاقم فک میکنم بااینکه قبل از افسردگی اصلااااا این حالتارو نداشتم😢 

لطفا اگه کسی مثه من بوده بیاین بگین چطور درمان شدین😢

📌خواهشا فقط کسایی که مثه من بی دلیل افسرده شدن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه پریودم منظم نیس مشکل ویتامین dهم داشتم

خوب عزیزم همین باعث میشه پرخاشگر بشین برین پزشک حتما 

بخصوص ک واستون خدای نکرده مشکل ایجاد میکنه،برای بچه دار شدن

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
خوب عزیزم همین باعث میشه پرخاشگر بشین برین پزشک حتما  بخصوص ک واستون خدای نکرده مشکل ایجاد میک ...

اخه فقط پرخاشگری نیس درسته از وقتی که افسرده شدم اگه شوهرم ی سوالو دوبارازم بپرسه دادو فریاد راه میندازم ولی تااین حد؟😢یهویی حالم از زندگی مشترکم به هم خورد همش دلم میخواد شوهرمو زندگیمو بزارمو برم

اخه فقط پرخاشگری نیس درسته از وقتی که افسرده شدم اگه شوهرم ی سوالو دوبارازم بپرسه دادو فریاد راه مین ...

من خودم همینطورم دقیقا بشدت عصبی و پرخاشگرم،ولی هم مشکل هورمونی داشتم هم کمبود وزن،الان خیلی بهتر شدم،قبلا میخاستم فقط تیکه پاره کنم ک خوشبختانه از وقتی مشکل هورمونیم حل شد این اتفاق افتاد،البته هنوزم به طور کامل برطرف نشده،ممکنه مشکل کیست و پلیکیستیک هم داشته باشی +کمخونی+کمبود ویتامین بی

حتما حتما برو معاینه و پاپ اسمیر 

من خودم همینطورم دقیقا بشدت عصبی و پرخاشگرم،ولی هم مشکل هورمونی داشتم هم کمبود وزن،الان خیلی بهتر شد ...

اول اینا رو بررسی کن ،اینا حتی روی ریزش مو و سیاهی پای چشم و چاق و لاغری هم خیلی موثره،حتما حتما زودتر اقدام کن عزیز جان

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز