2777
2789
عنوان

بهبودی بعد کرونا

567 بازدید | 27 پست

سلام دوستان بابام کرونا گرفت وپس از سپری روزای سخت خوب شده فقط بعد از گذشت یکماه هنوزهم سردردی یکم داره و برای تقویت وبازیابی دوباره چیا بخوره هرکی تجربه داره بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدن درد هم داشت ؟

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

منم لایک کنید همسرم و خانواده اش کرونا گرفتن چیا خوبه براشون؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

من همش فکر میکنم میمیرم😣

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
شیره انگور طبیعی

دسر درست کنم باهاش ب نظرت؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

اول اینکه فشار خونشونو چک‌کنین حتما

منم سردرد داشتم که فشارم‌بالا بود

اگر فشارشون بالا نیود گوشت تو شیشه همراه گوجه کبابی و ویتامین سی فراوان مصرف کنن

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
ن تو آب قاطی کنید بدین بخوره فقط قند که نداره؟؟؟

دمنوش درست میکنم براشون میفرستم گفتم اگه خوبه دسر درست کنم باهاش نه نداره

منم لایک کنید همسرم و خانواده اش کرونا گرفتن چیا خوبه براشون؟

من از بابام مراقبت میکردم فقط وفقط نهم ترین چیز رسیدگی به تغذیه بیمار هست مایعات گرم بده ازتوی یخچال هیچی نباید بدی همه میوه ها بیرون وجای گرم باشه هرروز یک پارچ اب میوه تازه سوپ و چای اویشن و چای زیره و چای دارچین خوبه ویتامین سی جوشان خیلی خوبه اسفند وعنبر نسا رو توی خونه دودکن  دروپنجره ها رو صبح ها باز بزار دوره دوهفته ای داره بعدش خوب میشن لبنیات بهشون نده حمام نرن یاحداقل هفته ای یکبار برن اتاق ها گرم باشه دیگه برای تبشون وبدن درد شیاف دیکلوفناک خیلی موثره وسردرد استامینوفن خوبه

من از بابام مراقبت میکردم فقط وفقط نهم ترین چیز رسیدگی به تغذیه بیمار هست مایعات گرم بده ازتوی یخچال ...

قربونت لطف کردی ولی پیشم نیست چون بچه ی سه ساله دارم هر روز براشون آش و دمنوش درست میکنم فقط 

آخه با شیره انگور مگه میشه دم نوش درس کنی؟؟؟کدو حلوایی بخار پز کن بهش شیره انگور بزن

نهه دمنوش آویشن و بابونه درست میکنم اگه تو دسر قبوله مسقطی شیره ی انگور میپزم ک دوست داره و میخوره کدو نداریم