2777
2789
عنوان

بهبودی بعد کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 27 پست
نهه دمنوش آویشن و بابونه درست میکنم اگه تو دسر قبوله مسقطی شیره ی انگور میپزم ک دوست داره و میخوره ک ...

خوبه عزیزم ولی بهشون بگو حتما شیره انگور رو بریز تو آب بخورن اینطوری قوت میگیرن

خوبه عزیزم ولی بهشون بگو حتما شیره انگور رو بریز تو آب بخورن اینطوری قوت میگیرن

باشه مرسی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=164505229]قربونت لطف کردی ولی پیشم نیست چون بچه ی سه ساله دارم هر روز براشون آش و دمنوش درست میکنم فقط [/QUOTEوظیفه است که هرتجربه ای که پیدا کردیم برای همه به اشتر اک بزاریم پیاز کبابی  با غذاشون بخورن غذاهم کم کم ولی دوساعت دوساعت بخورن چون این بیماری بی اشتهایی شدیدی میاره

[QUOTE=164505229]قربونت لطف کردی ولی پیشم نیست چون بچه ی سه ساله دارم هر روز براشون آش و دمنوش درست ...

اره انقدرررر لاغر شده دیروز ک بدون ماسک برای اولین بار دیدمش کپ کردم صورتش کامل رفته تو ولی الکی میگه میخورم نگران نباش

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اره انقدرررر لاغر شده دیروز ک بدون ماسک برای اولین بار دیدمش کپ کردم صورتش کامل رفته تو ولی الکی میگ ...

باید یکی بین اونا سرحال باشه تابقیه رو نگه داری ورسیدگی کنه  تغذیه شون مهم ترین چیزه کاشکی خودت میتونستی غذا درست کنی ببری واسشون

باید یکی بین اونا سرحال باشه تابقیه رو نگه داری ورسیدگی کنه  تغذیه شون مهم ترین چیزه کاشکی خودت ...

در اون حد بد و شدید نیستن مادرشوهرم میگه اشو سوپ داءم درست میکنم روزی دوبار دمنوش درست میکنم براشون و روز اول گفت سوپ داریم چیزی نزار کیک پختم چون میگفت چند وقته از سوپ خسته شدیم بس ک خوردیم دیروزم آش رشته گذاشتم با اب قلم امروزم گفتم گفت داریم منم گفتم بزار ته چین بپزم قبول نمیکنن بپزم ببرم میزارم جلوی در هم همسرم کلی استرس میگیره ک نیاااار مریض میشی یا ناقل میشی بچه هم ازت میگیره