سلام دوستان بابام کرونا گرفت وپس از سپری روزای سخت خوب شده فقط بعد از گذشت یکماه هنوزهم سردردی یکم داره و برای تقویت وبازیابی دوباره چیا بخوره هرکی تجربه داره بگه
[QUOTE=164505229]قربونت لطف کردی ولی پیشم نیست چون بچه ی سه ساله دارم هر روز براشون آش و دمنوش درست میکنم فقط [/QUOTEوظیفه است که هرتجربه ای که پیدا کردیم برای همه به اشتر اک بزاریم پیاز کبابی با غذاشون بخورن غذاهم کم کم ولی دوساعت دوساعت بخورن چون این بیماری بی اشتهایی شدیدی میاره
باید یکی بین اونا سرحال باشه تابقیه رو نگه داری ورسیدگی کنه تغذیه شون مهم ترین چیزه کاشکی خودت ...
در اون حد بد و شدید نیستن مادرشوهرم میگه اشو سوپ داءم درست میکنم روزی دوبار دمنوش درست میکنم براشون و روز اول گفت سوپ داریم چیزی نزار کیک پختم چون میگفت چند وقته از سوپ خسته شدیم بس ک خوردیم دیروزم آش رشته گذاشتم با اب قلم امروزم گفتم گفت داریم منم گفتم بزار ته چین بپزم قبول نمیکنن بپزم ببرم میزارم جلوی در هم همسرم کلی استرس میگیره ک نیاااار مریض میشی یا ناقل میشی بچه هم ازت میگیره
از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی