2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
مردا اينقدر حواسشون جمع هست زرنگن شوهر من ٧ سال نم پس نداد حواسش از من بيشتر جمع بود😅

خدا کنه شوهرم عین خودم عاشق بچه باشه 

یک بار طلاق گرفته ( تو تایپکام هس ) خانمش گف تو رابطه مشکل داشتیم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر تنها باشه خوب نیست،سه دختر ،یک پسر رو من ترجیح میدم

اره واقعا

من خودمم تک دخترم دلم خواهر میخواد،، 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
حالا برو یکیش رو بیار بعد بفکر چهارمی باش دلت خوشه

هنو قرار نامزد کنم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

یاد یکی از فامیلامون افتادم 

پنجمین بچش به دنیا اومده بود 1 ماهش بود تازه، بعد با ذوق میگفت من خیلی بچه دوست دارم یکی دیگه هم میارم بشه 6 تا😂

راستى قيمت پوشك و لباس نوزاد ببينى ديگه هوس چهارتا از سرت ميپره😂

قیمتا که زیاد 

ولی خدا رو شکر وضعمون خوبه 

یاد یکی از فامیلامون افتادم  پنجمین بچش به دنیا اومده بود 1 ماهش بود تازه، بعد با ذوق میگفت من ...

کاشکی منم در آینده بشم عین فامیلت 

من سه تا دارم دوتا دیگه هم دوست دارم بیارم نا امید شدن نداره . هرکسی توانش و طرز تفکرش با دیکری فر ...

ای جان سه تا داری دوتا دیگه اگه دوس داشتی جواب سوال هامو بده 

کیفیت رابطه ات خوبه 

فاصله بچه هات چقدر 

شوهرت راضیه 

شاغلی 

بچه هات راضین

من قبل اینکه مادر بشم دوس داشتم سه تا بچه داشته باشم، الآن که یک دختر دارم ، شاغلم هستم، بنظر خودم بیشتر از دوتا رو بهیچ عنوان نمی تونم مدیریت کنم، البته شاید توانایی من در همین حده

پس چرا من بچه دوست ندارم  فقط بدبختی داره  تازه انداممون هم خراب میشه

منم دوست ندارم

اصلا کسانی رو که برای بچه ذوق میکنن رو درک نمیکنم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
اره واقعا من خودمم تک دخترم دلم خواهر میخواد،،  

منم تک دخترم،مادرمم یه شهر دیگه ست،موقع زایمان خواهر شوهرم اومد کنارم،شب پیشم موند،اونم بیچاره خودش خواهر نداره درکم کرد

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن