2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
اسی آدرس بده،بدم دوستت یه دونه منم نگه داره مثه اینکه خیلی دوست داره    

دوستم نیس نامزد قرار بشیم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جانم  انشالله منم بیارم

ان شاء الله 

منم خودم عاشق بچه هستم. به حدی که همه بارها و بارها گفتن مهد کودک بزن. یا برو روانشناسی، گرایش کودکان و نوجوانان بخون 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
نه بابا كم اشتها هم نيستى هاا😂 من بعد ٧ سال تازه اولى رو دارم ميارم بابا به كجا چنين شتابان😂

😂😂😂

اشتهام خیلی زیاد خیلی 

همش میترسم قبل عقدد کار دست خودم بدم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

منم ۴تا دوس دارم 

۳تا پسر ی دختر تاج سر😍 البته ۴ قلو باشه راااحت

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
منم ۴تا دوس دارم  ۳تا پسر ی دختر تاج سر😍 البته ۴ قلو باشه راااحت

ویی منم عاشق چهار تام 

دوستم نیس نامزد قرار بشیم 

والا مگه تاپیک نزدی که دوستم چهارمی رو حامله ست؟ همون میگم خو

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
منم ۴تا دوس دارم  ۳تا پسر ی دختر تاج سر😍 البته ۴ قلو باشه راااحت

دختر تنها باشه خوب نیست،سه دختر ،یک پسر رو من ترجیح میدم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ان شاء الله  منم خودم عاشق بچه هستم. به حدی که همه بارها و بارها گفتن مهد کودک بزن. یا برو روا ...

من ایتطوری نبودم اتفاقا زد بچه بودم 

از وقتی با همکارم امد خواستگاریم عاشق بچه هایی شدم که باباشون اون باشه اتفاقا نمی دونم اون بچه دوس داره یا نه 

والا مگه تاپیک نزدی که دوستم چهارمی رو حامله ست؟ همون میگم خو

دوستم رو میگی 

یا خودم 😂😂

نامیدم کردین 

من سه تا دارم

دوتا دیگه هم دوست دارم بیارم

نا امید شدن نداره . هرکسی توانش و طرز تفکرش با دیکری فرق داره.

ان شاالله سرباز امام زمان علیه السلام بشن .

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)