2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
عزیزم با پسر عمت ازدواج کردی یا همکارت🤔🤔🤔🤔🤔

همکار عزیزم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم🥰😘😘

خواهش راستی بچه هات هم همیشه سالم باشنو روی بیمارستان و دکتر رو نبینین

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
بسلامتی عزیزم ان شاالله خوشبخت باشی😘😍

ممنون انشالله 

دلخوشی های کوچک

یعنی یک لبخند در جواب نگاهت

یعنی

ذوق کودک از توصیف کفش جدیدش

دلخوشی های کوچک یعنی

در عین همه نداشتنها

یک شاخه گل را بگذاری

در میان کتابهایت برای یادگاری

دلخوشی های کوچک یعنی جمع دوستانت

یعنی امروز باز تو زنده هستی

یعنی باز عقربه ساعت زندگی ات

برای ۲۴ ساعت دیگر به راه افتاده

زندگیتون پراز این دلخوشی ها😍

فوضولم😯😃😃😃😃

نمیدونم چرا پیدات نکردم شاید سایت خرابه

اگه تو میتونی ی پیام خصوصی بده وگرنه ک بعدا میگم بهت😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
من ۳تا دارم ۴امی رو وقتی بچه کوچیکم ۷ماهه بود باردار شدم خودم خواستم نگهش دارم شوهرم قبول نکرد بعد ر ...

عزیزم ببخشبد اینو میپرسم

اگه دوس داشتی جواب بده با سه تا زایمان و بچه کیفیت رابطه ات خوبه مثل قبله 

بيشتر از دو تا نديدم اطرافم ولى خودم بچه زياد دوست دارم 

منم بیشتر از دوتا ندیدم و بچه زیاد دوس دارم 

منم دوست دارم دورم شلوغ باشه بچه هام همش خونم باشن

منم 

دلمو آب کردین 

کاری نکنین تو رودان آشنایی حامله شم 😂😂😍😍😍

مورد داریم، از همون اولش گفت 4 تا میخوام. هی بقیه گفتن وای چقدر زیاد و از این حرفا، ولی اون گوش نکرد. قشنگ 4 تا بچه داره، 4 تاشم پسر هستن. خوده خانمه هم شاغله. پسره بزرگه 17 18 ساله س، آخری فک کنم کلاس اوله

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
من فعلا نامزد هم نکردم ولی شاید تو عقد حامله شم  انشالله من بتونم چهارتا رو بیارم

اسی آدرس بده،بدم دوستت یه دونه منم نگه داره مثه اینکه خیلی دوست داره  

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
مورد داریم، از همون اولش گفت 4 تا میخوام. هی بقیه گفتن وای چقدر زیاد و از این حرفا، ولی اون گوش نکرد ...

ای جانم 

انشالله منم بیارم