2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
آخه قربونت برم خیلی ها تا دم مرگ رفتن ولی هنوزم هستن  روزای سخت واسه همه هست فقط رفتار و عملک ...

فوضولم😯😃😃😃😃

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیشب تا دم مرگ رفتم .  هنوز حرف پرستار و نگاهش تو ذهنمه  توکل ب خدا

دلم خواست فحش بدم بهشون😠😬😡

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      

بستگی به خودت داره.اگه بخوای به خودت سخت بگیری و هی به همه کاربچه گیربدی...برات سخت میشه...همون یکیو نمیتونی جمع کنی

جاری من سه تا بچه داره...اینقد بیخیاله که خدا میدونه....پرستارهم هس....اصلا کار به بچه هاش نداره...خودشون بزرگ شدن

عزیزم ان شالله هرتعداد که بچه میخوای خدابهت اونم سالم وسلامت 😊اگه از عهده تربیت وبزرگ کردنشون بربیا ...

فک کنم بر بیام چون به خاطر رشته ام هم تحقیق زیاد کردم هم مراکز تربیتی زیاد رفتم 

من مشکلم از الان شاغل بوودنم  هس 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
واقعا سقط کردی ؟  دلت امد ؟

آره واقعا توان نگهداری ازش رو نداشتم با هزار بدبختی سقط شد اینقد جاش محکم بود .تقصیر من نبود تقصیر اون خدا نشناسیه که مارو بدبخت کرده الان توان نگهداری از بچه امون رو نداریم واسه این سقطش کردم

بستگی به خودت داره.اگه بخوای به خودت سخت بگیری و هی به همه کاربچه گیربدی...برات سخت میشه...همون یکیو ...

بی خیال که نیستم 

ولی خوب امیدوار شدم میگین شاغل سه تا 

من اکثر همکارا و دوستام و آشناهام فوقش ۲ تا دارن 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
آره واقعا توان نگهداری ازش رو نداشتم با هزار بدبختی سقط شد اینقد جاش محکم بود .تقصیر من نبود تقصیر ا ...

بمیرم 

امیدوارم عین وین بگ ها پاییز غم هات بریزه و عین این بارون پاییزی پول بیاد تو حسابت گلم 

بر عکس شوهر من عاشق بچست میگه ۴ تا باید بیهری ولی ما اختلاف زیاد داریم 

حالا ببینین من شانس ندارم خودم میگم چهارتا بزارین ازدواج کنم شوهرم میگه بکی زیاده 😂😂😂

فضولم😯😃😃😃😃

چقدر صادقانه  اشک تو چشمام جمع شد😢😂😂😂😂بیا خصوصی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
حالا ببینین من شانس ندارم خودم میگم چهارتا بزارین ازدواج کنم شوهرم میگه بکی زیاده 😂😂😂

عزیزم با پسر عمت ازدواج کردی یا همکارت🤔🤔🤔🤔🤔

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
آخر کدوم خواستگار رو قبول کردی پسرعمه یا همکار

خواستگار که زیاد بود همون اول پسرعمه مو رد کردم 

جمعه جلسه معارفه همکارمه