2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من س تاپسر میخام یدونه دختر اونم توسن ۳۷سالگی الان ۲۱هستم 😭بچه ندارم کسی ک کمکت باشه قطعا سخت نیس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

چون دیشب تا دم مرگ رفتم .  هنوز حرف پرستار و نگاهش تو ذهنمه  توکل ب خدا

آخه قربونت برم خیلی ها تا دم مرگ رفتن

ولی هنوزم هستن 

روزای سخت واسه همه هست فقط رفتار و عملکردت ک میمونه  بقیه چیزا گذراست 😉

آدم کنجکاوی هستی؟؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
من همون یکی رو هم ندارم...تازه همسرمم میگه بچه چیه..   ولی خودم دوست دارم یه دختر داشته باشم.. ...

ای جان اخه الان واقعا ادم عاقل تو این وضعیت بچه نمیاره ولی اگر کرونا تموم شد و زندگیت خوبه بیار بچه خوبه اگر همه چی اکی باشه 

دخترم همه زندگیمه

من ۳تا دارم ۴امی رو وقتی بچه کوچیکم ۷ماهه بود باردار شدم خودم خواستم نگهش دارم شوهرم قبول نکرد بعد رفتم سقطش کردم چندسال دیگه پنجمی رو هم میارم البته اگه بااین گرونیا تا اون موقع از گشنگی نمرده باشیم🤣😂😂

من ۳تا دارم ۴امی رو وقتی بچه کوچیکم ۷ماهه بود باردار شدم خودم خواستم نگهش دارم شوهرم قبول نکرد بعد ر ...

واقعا سقط کردی ؟ 

دلت امد ؟ 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
ای جان اخه الان واقعا ادم عاقل تو این وضعیت بچه نمیاره ولی اگر کرونا تموم شد و زندگیت خوبه بیار بچه ...

اخه کرونا که به این سادگی نمیره...منم سنم دیگه 35 ساله.دیر میشه تا حتی سال بعد.نمیدونم شوهرمم چرا کله اش پوک شده میگه نمیخوام

عزیزم ان شالله هرتعداد که بچه میخوای خدابهت اونم سالم وسلامت 😊اگه از عهده تربیت وبزرگ کردنشون بربیای چه اشکالی داره،من همیشه به این اعتقاد دارم تربیت بچه از خودش مهمتره

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
اخه کرونا که به این سادگی نمیره...منم سنم دیگه 35 ساله.دیر میشه تا حتی سال بعد.نمیدونم شوهرمم چرا کل ...

کاش نامزدم عین خودم بچه دوس باشه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم