2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
عزیزم دوران عقد واسه خوش گذرونی و شناخت بیشتره نه واسه مادرشدن تو اون دوران فقط باید تمام تمرکزتو بز ...

هنو نامزد هم نکردم 

شوخی گفتم 😂😂

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان من 4 تا بچه داره که یکیش منم   الان من 27 سالمه داداشم 20 خواهرم 16 اونیکی داداشم 9 مادرمم دبیره ولی در کل فقط این اخری رو خودش بزرگ کرده ماها رو مامانبزرگم بزرگمون کرد کلا مامانمونو خیلی کم میدیدیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان تو این دوره و زمونه خیلی سخت شده.شماهم که شاغلی,اصلا سختتر. من خودم دوتا دارم و خانه دارم,واقع ...

می خووام کنم هر کی هم مخالف باشع باشه 

جمعه جلسه معارفه هست 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
اول کار پیدا کن و کارمند شو.بعد ازدواج کن. بعد بشین رویا بافی کن

میگه شاغلم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
نه خونه داره سه چهار سال فاصله بینشونه بزرگه چهارده کوچیکه چهار ساله

ای جانم 

نه خونه داره سه چهار سال فاصله بینشونه بزرگه چهارده کوچیکه چهار ساله

من چرانمیتونم ب دومی‌فکر کمم😂

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
منم دلم ی 6 تا بچه میخواد گوگولی  حیف اجل بزاره شوهر کنم . .....  نمیشه ....

از کجا میدونی ک چی میخواد بشه؟!ماهم ک اینجا داریم حرف میزنیم از ی ثانیه دیگه خودمون خبر نداریم فقط امید ب خدا داریم میگیم از ارزوهامون😀

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
از کجا میدونی ک چی میخواد بشه؟!ماهم ک اینجا داریم حرف میزنیم از ی ثانیه دیگه خودمون خبر نداریم فقط ا ...

چون دیشب تا دم مرگ رفتم . 

هنوز حرف پرستار و نگاهش تو ذهنمه 

توکل ب خدا 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
انشالله هرچی به صلاحتونه همون بشه و خوشبخت شید. پس تصمیمتونو گرفتید.انشالله خیره

انشالله 

بچه ها چرا عکس نمیاد