2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
تو عقد حامله شدن شوخی کردی؟؟؟

چرا ؟ 

من خودم هم بخوام فک کن نامزدم نزاره 😂😂😂

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
چه کاریه توووووو عقد؟ برو سر خونه زندگیت بعد سنتم که کم نیست که بخوای صبر کنی  زودی عروسی بگ ...

هنو نامزد نکردم 

تو تایپکام هس 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمومش کنی چرا  اگه شرایطشو داری بیار 😂😂

شرایط مالی رو دارم..حوصله ندارم..تازه الان دخترم۱۶ماهشه..با شوهرم شرط کردم تا۶سال دیگه بچه نمیخوام چون خودش هم دید چققد اذیت شدم باهاش..ولی شوهرم چهارتا دوسداره ک من هرگز ب ارزوش نمیرسونمش..کلا بچه ندوست زیاد😂

بچه ها هستین عکس گل خواستگاریمو بزارم 

شرایط مالی رو دارم..حوصله ندارم..تازه الان دخترم۱۶ماهشه..با شوهرم شرط کردم تا۶سال دیگه بچه نمیخوام چ ...

شوهرت عین خودمه 😍😂😂

اولن ممنون 😍😍 بعد من خودم دونه دونه دوس دارم 

خواهش میکنم 

آخه من چیزی ک برای خودم دوست دارم گفتم😂

باشه ان شاء الله جدا جدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
عقدو شوخی کردی دیگه ؟ اره؟

هنو نامزد نکردم 

چه برسه عقد 

تو تایپکام هس 

منم دلم ی 6 تا بچه میخواد گوگولی  حیف اجل بزاره شوهر کنم . .....  نمیشه ....

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
چرا ؟  من خودم هم بخوام فک کن نامزدم نزاره 😂😂😂

عزیزم دوران عقد واسه خوش گذرونی و شناخت بیشتره نه واسه مادرشدن تو اون دوران فقط باید تمام تمرکزتو بزاری رو شناخت بیشتر اونوقت میخوای حامله بشی؟؟؟؟به نظرت قشنگه حامله باشی خونه پدرت باشی از شوهرت دور باشی؟؟؟سنت هم کم نیس ک بگم بچه ای و خیلی رویایی داری در مورد سختیای زندگی فک میکنی..

خواهرم چهارتا داره تو فکره پنجمی هم هست

خوب شاغله؟ 

بچه هاش مشکل ندارن ؟ 

فاصله شون چقدره ؟ 

خوب چرا عروسی نمیگیری ک بخای توعقد باردار شی خیلی زشته ک

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اولن ممنون 😍😍 بعد من خودم دونه دونه دوس دارم 

الان تو این دوره و زمونه خیلی سخت شده.شماهم که شاغلی,اصلا سختتر.

من خودم دوتا دارم و خانه دارم,واقعااااا کم میارم.گاهی آدم گریه اش میگیره.

استارتر 1سوالی داشتم.اگه دوس داشتید جواب بدید.

من تاپیکهای قبلیتون بودم.با همکارتون دارید ازدواج میکنید؟