2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
ان شاء الله 4قلو باردار بشین😆

اولن ممنون 😍😍

بعد من خودم دونه دونه دوس دارم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

توفعلا اولیتو بیار ببین به چه شکله توان  بزرک کردن داری اون ۳تا پیشکش معمولا کسایی که این حرفارو میزنن و  میگن چهاررتا پنج تا میخایم اولی که میارن  یکی ازشون میپرسه بقیه رو کی میاری به غلط کردن  میفتن میگن من غلط کنم😂😂😆😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یعنی کسی اینجا چهارتا نداده ؟ 

داشتم فکر میکردم دور و برم کسی هست که چهار بچه داشته باشه...

3تا هستند ولی 4تا نه

اگه خورده نمیشم منم 4 تا دوست دارم ولی سنم زیاده

میشه برام دعا کنید تا فشارم تنظیم بشه
توفعلا اولیتو بیار ببین به چه شکله توان  بزرک کردن داری اون ۳تا پیشکش معمولا کسایی که این حرفار ...

من فعلا نامزد هم نکردم

ولی شاید تو عقد حامله شم 

انشالله من بتونم چهارتا رو بیارم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
داشتم فکر میکردم دور و برم کسی هست که چهار بچه داشته باشه... 3تا هستند ولی 4تا نه اگه خورده نمیشم ...

منم دوس دارم 

قول میدم فردا عقدم حامله شم 😍

وای من اصلا تو همین یکی موندم دلم میخواد بعدی پسر باشه ک دیگه تموووومش کنم بره

تمومش کنی چرا 

اگه شرایطشو داری بیار 😂😂

گلم نفست از جای گرم بلند میشه فعلا تازه میخای شوهر کنی  لذت رابطه   رو دوس داری هی میخای ت ...

آره بخدا 😍😍😍😂😂😂😂

توفعلا اولیتو بیار ببین به چه شکله توان  بزرک کردن داری اون ۳تا پیشکش معمولا کسایی که این حرفار ...

دقیقا کافی یکهفته با بخیه و حال مریض شب بیداری بکشی و نشسته شیر بدی. 

یا 2 سال شبا خواب مداوم نداشته باشی و هر دو ساعت با صدای جیغ از خواب بپری اون موقع اس که نظرت کلا عوض میشه 😂

دقیقا کافی یکهفته با بخیه و حال مریض شب بیداری بکشی و نشسته شیر بدی.  یا 2 سال شبا خواب مداوم ...

😂😂😂

من فعلا نامزد هم نکردم ولی شاید تو عقد حامله شم  انشالله من بتونم چهارتا رو بیارم

چه کاریه توووووو عقد؟

برو سر خونه زندگیت بعد

سنتم که کم نیست که بخوای صبر کنی 

زودی عروسی بگیرین گلم🌹

میشه برام دعا کنید تا فشارم تنظیم بشه