2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7226 بازدید | 378 پست
شرایط مالی رو دارم..حوصله ندارم..تازه الان دخترم۱۶ماهشه..با شوهرم شرط کردم تا۶سال دیگه بچه نمیخوام چ ...

نگاه بچه با هم بزرگ بشن میشن رفیق و همفکر

ولی اختلاف سنی بالا دوره های زندگی اونا رو متفاوت میکنه و ممکنه با هم اختلاف پیدا کنن که در این صورت همیشه دو بچه خواهیم داشت

مثلا اون یکی کودکه اون نوجوون

اون میشه جوون این نوجوون 

تو رابطه جنسى؟ چه مشكلى؟ با خودش در اين باره حرف زدى؟

آره اون خانم هم کامل توضیح نداد 

فعلا بابام جمعه براش معارفه گذاشته 

اینقدر دکتر میبرمش که اگه مشکلی داش خوب شه 

خودم روانشناسی خوندم تو مقطعی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل اینکه مادر بشم دوس داشتم سه تا بچه داشته باشم، الآن که یک دختر دارم ، شاغلم هستم، بنظر خودم ب ...

منم شاغلم فک نکنم بتونم ولی ..

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

ی دونه بچه ی سرحال و پرانرژی و حسابی داشته باشی بهتر از چهارتا بچه ی افسرده وکمبود داره

چون بخوای نخوای بچه ها هر کدوم از ی لحاظایی کمبود دارن و شما نمیتونی رسیدگی کنی

منم دوس داشتم ولی خواهرم دومی رو ک اورد من کلا قید بچه دار شدنو زدم!!!

سلام تاراجان با اقاشهریار چه کردی

ای جانم چقدر خوبه اسممون پیش هم میاد 😍😍😍

بابام با وجود مخالفت ها جمعه براش معارفه گذاشته 

فک کنم قرار بریم تو دوران آشنایی 😍😍😍

ی دونه بچه ی سرحال و پرانرژی و حسابی داشته باشی بهتر از چهارتا بچه ی افسرده وکمبود داره چون بخوای ن ...

نمی دونم ...

منم تک دخترم،مادرمم یه شهر دیگه ست،موقع زایمان خواهر شوهرم اومد کنارم،شب پیشم موند،اونم بیچاره خودش ...

شايد از بچه سودى ببرى ولى از خواهر نميبرى بخدا من ٥ تا خواهر دارم يكى از ديگرى حسودتر و پرحرف تر 

بيمارستان بسترى شدم خواهر بزرگم كه جا مادرمه دو ساعت كنارم بود بعد اومد خونه گفته بود زيرش فلان بود كثافتاش جمع كردم و هزارتا حرف😔

من مجردیم خیلی دوست نداشتم بچه ..‌‌.

ولی الان که دوسال شده تو اقدامم ....دلم پر میکشه برا بچه☹😞 ان شاءالله خدا به هرکی میخواد بچه سالم وصالح بده🤲❤

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
هر بچه ده سال زنو پیر میکنه دیگ خودت حساب کن 5سال دیگ چندساله بنظر میای

هنو نامزد نکردم بعد نمی دونم آقامون هم دوس داره 

الان ۲۸ ام فک کنم تا بخوام اولی رو بیارم ۴۰ سالم شده 😂😂

آره اون خانم هم کامل توضیح نداد  فعلا بابام جمعه براش معارفه گذاشته  اینقدر دکتر میبرمش ...

عزيز رابطه جنسى خيلى مهمه هااا تقريبا پنجاه درصد زندگى مشتركه من جات بودم همين اول در مورد مشكلش باهاش صحبت ميكردم و بيشتر فكر ميكردم چون اقايون يجورى هستن زيربار مشكل جنسيشون نميرن و دكتر هم نميرن