2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 جدیدا دخترا فقط میخوان شوهر کنن حالا هر چی و هر کی شد مهم نیست اهداف وا ...

ای بابا توروخدا اذیت نکن خودتو...

این یه گوشش دره اونیکی دروازه ..بی خیال

آرزوی بدبختی هم نکن براش گلبهارخانوم ناراحت میشن ی وقت😕🤣🤣🤣

🫡

بچه ها یعنی کسی اینجا چهارتا نداده ؟ 

من سه تا دارم

ی پسر چهار ساله

دخترام نه ماهه

ببین عالیه

درصورتی عاشق بچه باشی

اعصاب و توان داشته باشی

براشون وقت بزاری

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا برای دیگران ارزوی بدبختی می کنید ؟ هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر می ددنه  شما حق ندارین ...

مرسی گلم 

اینا هم حتماا فقط برا دلسوزی میگن خودمم هم حرفشون رو حتی با این لحن تند قبول دارم ولی یه حرف دلم دارم گوش میدم و فردا شب مراسم هستش امیدوارم هم خوشبخت شم و شما هم همچنین 💛💚🧡

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
مرسی گلم  اینا هم حتماا فقط برا دلسوزی میگن خودمم هم حرفشون رو حتی با این لحن تند قبول دارم ول ...

توکل بر خدا 

انشالله که هر چه خیره و بصلاحته پیش بیاد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
کی بود چی شد من نبودم🤕

سلام عزیزم 

خوبی ؟

چه خبر 

بچه های گلت خوبن؟؟

چکار می کنی با کلاسای انلاین 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

منو شوهرمم عاشق بچه ایم ولی نمیدونم چرا خدا نمیده اخه😑😑😑😑

...نزدیکه پنج ساله که منتظرم  ...هرکی امضامو دید واسم صلوات بفرسته...لطفن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.....یه حسی تو دلم میگه که دیگه وقت براورده شدن خواسته من شده😍😍😍😍😍یعنی میشه؟؟؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤خدایا شکرت که خواسته من با خواسته خودت یکی شد😍😍😍😍😍😍😍😍چه دیدنی بشه اون لحظه ای که شوهرم انقد غرق کوچولومون بشه که منو واسه لحظه ای یادش بره😊😋😋😍😍🤤🤤🤤🤤.......خدایا دلم خیلی گرفته😔😔😔میشه بغلمو پرکنی؟؟😭😭😭😭😭(۴۰۰/۲/۲۰)امروز بعد ۱۳ روزتاخیر دوباره پری شدم😔😔😔کلی فکروخیال کرده بودم میخواستم فردا برم ازمایش بدم..خدایا مگه یه ادم چقد تحمل داره😭😭😭😭😭(۴۰۰.۳.۳)❤❤بعداز این همه سختی وحس وحال گوناگون خدای من درکمال ناباوری یه دخترناز نصیبم کرد درحالی که دکترم گفته بود امکان باردارشدن به طور طبیعی نیس (دکترم هم به شدت ادم بااعتقاد ومسعولیت پذیری بود وبعداز خدا میتونم بگم دست اون برام افتاد ومن باردارشدم ودوران پرخطری هم داشتم که به لطف ایشون زودتر از موعود ولی به سلامت بچمو دنیااوردم..میخواستم متن بالا رو پاک کنم ولی گفتم به یادگار بمونه که یادم همیشه باشه چقد سختی کشیدم تا خدا منوهم لایق مادرشدن دونست ولی میخوام بگم الان که این متنو میخونم واقعن خندم میگیره که چقد بیخودی استرس کشیدم وناراحت شدم ومیتونستم خیلی کارها بکنم که نکردم چون خدا خودش موقعش که برسه خواستتو اجابت میکنه..ودیگه اینکه قرار نیس با بچه دارشدن تمام مشکلات گذشته حل بشه همه چی سرجاشه فقط یه نیرو و موجود قشنگی وارد زندگیتون میشه که میتونه تو موقع سختی یه نور امیدی باشه واسه تحمل سختی ها..از تمام لحظه هاتون استفاده کنین به موقعش خدا روزی تونو میده😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله روزی همه منتظرا😍😍😍۰۱.۷.۲۱...چهارماهگی دخترنازم😍😍😍

انشااله مشکلتون حل شه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
بچه ها یعنی کسی اینجا چهارتا نداده ؟ 

من دوتا دارم

اگه خدا بخواد دوتا یه سه تا دیگه ایشالا میارم

عاشق بچه م

ان شاءالله استوار بر این عزم بمونم

خیلیا ممکنه ناامیدت کنن

منم خیلیا تو روم بهم مبگن نهههههه نیاااار مگه زمان قدیمه و.... عیبه و کللللی چیزای اینجور

اما من چون تصمیمم رو گرفتم و مطمئنم هم درسته، پس حرف بقیه روم اثر نداره

با اینکه یک حقوق فقط داریم و.... اما پناهم ب خداست و همونطور ک اطمینان دارم تصمیمم درسته اطمینان دارم ک خدا هم کمک میکنه و یاری رسانه

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
ممنون 😂😂😂 ولی شاید آوردم 😂😂 کی فکرشو میکرد من با یه آدم مطلقه نامزد کنم شد شاید اینا هم بشه&n ...

نامزد کردین یا در شرف نامزدی هستین؟

خلتواده و داداشا رضایت دادن؟

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

عزیزم چله حدیث کساء بگیر 

مطمئن باش حاجت میگیری 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

خواهر من شاغله سه تا داره البته پدر و مادرمم بهش کمک میکردن بعد دید راحت میگدره ادامه تحصیل داد تا مقطع دکترا الان هم که دیگه بچه هاش بزرگن .البته خیلی تلاش میکرد که به همه کاراش برسه 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
تا وقتی که بچه بازم خوبه بزرگ بشن میتونی توقعاتشون برآورده کنی؟ خانومی میشناسم ۴ تا دارن بایک حقوق ...

عزیزم مشکل ما اینه که فقط از نظر مالی ب فکر تامین کردن نیازها هستیم

هزاران جنبه دیگه وجود داره ک تک فرزندیا و دو فرزندیا بهشون توجه نمیکنن و فقط میگن از نظر مالی باید تامین بشه