2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7227 بازدید | 378 پست
بچه ها یعنی کسی اینجا چهارتا نداده ؟  

دست بجنبون اگه چهار تا میخوای

من سی سالمه دومیو باردارم

دوتایی دیگه می‌خوام ب امید خدا

بچه داری سخته واقعا ولی ی چیز جالب و مشترک دیدم بین اونایی ک بیشتر از دو تا بچه دارن

اینکه از بچه سوم ب بعد تازه می فهمی بچه داری و مادر شدن یعنی چی 

من خودمم بارداریام خیلی سخته

میگرن شدید بارداری تا آخرش سرگیجه و حالت تهوع سستی و بی حالی زیاد ولی ب این فک میکنم ک بزرگتر میشن چقد لذت بخشه 🤩🤩

البته نظر منه طبق علاقه و شرایط

[QUOTE=165182604]من دوتا دارم اگه خدا بخواد دوتا یه سه تا دیگه ایشالا میارم عاشق بچه م ان شاءالله استوار بر این عز ...[/QUOTE

اولن انشالله سلامت باشن و زیر سایه پدر و مادر 

من اگه بخوام هم‌ شرایطم : سنم و شغلم اجازه نمیده 

من خودم حساب کردم بخوام برم سر خونه زندگیم ۳۳ و ۳۴ ام ( فک ککم باید از الان شروع کنم 😂😂😂) 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزد کردین یا در شرف نامزدی هستین؟ خلتواده و داداشا رضایت دادن؟

دیروز بله به لطف واسطه ها بابام رو راضی کردن ولی چه راضی شدنی دیروز یه صیغه خوندن رفتیم تو ددران نامزدی بدون اینکه که کسی بفهمه داداش بزرگه نیومد داداش کوچیکم هم حرف نمیزد فقط چشم و ابرو میومد بعد بابام گف یه ذره پاشو کج بزاره آتیشش میزنم 

البته لازم به ذکر این آشنایی هدفش برای اینکه من بفهمم این آقا مناسب نیستو خودم به بابام بگم نه 

ولی من دوسش دارم 

بله دیروز رفتیم تو دوران آشنایی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
دیروز بله به لطف واسطه ها بابام رو راضی کردن ولی چه راضی شدنی دیروز یه صیغه خوندن رفتیم تو ددران نام ...

مبارک باشه

انسالله خوشبخت بشین

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم چله حدیث کساء بگیر  مطمئن باش حاجت میگیری

انقد چله گرفتم که نشده...

االان دیگه اصلن حسش نیست که چله ای بگیرم

...نزدیکه پنج ساله که منتظرم  ...هرکی امضامو دید واسم صلوات بفرسته...لطفن🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.....یه حسی تو دلم میگه که دیگه وقت براورده شدن خواسته من شده😍😍😍😍😍یعنی میشه؟؟؟🤤🤤🤤🤤🤤🤤خدایا شکرت که خواسته من با خواسته خودت یکی شد😍😍😍😍😍😍😍😍چه دیدنی بشه اون لحظه ای که شوهرم انقد غرق کوچولومون بشه که منو واسه لحظه ای یادش بره😊😋😋😍😍🤤🤤🤤🤤.......خدایا دلم خیلی گرفته😔😔😔میشه بغلمو پرکنی؟؟😭😭😭😭😭(۴۰۰/۲/۲۰)امروز بعد ۱۳ روزتاخیر دوباره پری شدم😔😔😔کلی فکروخیال کرده بودم میخواستم فردا برم ازمایش بدم..خدایا مگه یه ادم چقد تحمل داره😭😭😭😭😭(۴۰۰.۳.۳)❤❤بعداز این همه سختی وحس وحال گوناگون خدای من درکمال ناباوری یه دخترناز نصیبم کرد درحالی که دکترم گفته بود امکان باردارشدن به طور طبیعی نیس (دکترم هم به شدت ادم بااعتقاد ومسعولیت پذیری بود وبعداز خدا میتونم بگم دست اون برام افتاد ومن باردارشدم ودوران پرخطری هم داشتم که به لطف ایشون زودتر از موعود ولی به سلامت بچمو دنیااوردم..میخواستم متن بالا رو پاک کنم ولی گفتم به یادگار بمونه که یادم همیشه باشه چقد سختی کشیدم تا خدا منوهم لایق مادرشدن دونست ولی میخوام بگم الان که این متنو میخونم واقعن خندم میگیره که چقد بیخودی استرس کشیدم وناراحت شدم ومیتونستم خیلی کارها بکنم که نکردم چون خدا خودش موقعش که برسه خواستتو اجابت میکنه..ودیگه اینکه قرار نیس با بچه دارشدن تمام مشکلات گذشته حل بشه همه چی سرجاشه فقط یه نیرو و موجود قشنگی وارد زندگیتون میشه که میتونه تو موقع سختی یه نور امیدی باشه واسه تحمل سختی ها..از تمام لحظه هاتون استفاده کنین به موقعش خدا روزی تونو میده😍😍😍😍😍😍😍😍 انشالله روزی همه منتظرا😍😍😍۰۱.۷.۲۱...چهارماهگی دخترنازم😍😍😍
مبارک باشه انسالله خوشبخت بشین

ممنون 

انشالله همچنین 

انقد چله گرفتم که نشده... االان دیگه اصلن حسش نیست که چله ای بگیرم

منم حس تورو داشتم ولی گفتم خسته نمیشم هم خودم تلاش می‌کنم هم از خدا و ائمه اطهار طلب کمک میکنم 

من و خیلیای دیگه حاجتمونو گرفتیم شکر خدا... 

بازم هرطور ک دوس داری... 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

دیروز بله به لطف واسطه ها بابام رو راضی کردن ولی چه راضی شدنی دیروز یه صیغه خوندن رفتیم تو ددران نام ...

ان شاءالله هر چی خیره

به خدا بگو خدایاااا درسته من دوسش دارم و عاشقشم و.... اما از تو میخام هر چی برام خیره رقم بزنی، من نادانم و تو دانا،پس همه چیز رو ب تو میسپارم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
ان شاءالله هر چی خیره به خدا بگو خدایاااا درسته من دوسش دارم و عاشقشم و.... اما از تو میخام هر چی ب ...

فعلا که داره رقم می خوره خدا رو شکر 

گلم اون تاپیک قفل شد  خوبی ؟  خوش می گذره  منطورتو از کلمه ی اخرت نفهمیدم  ت ...

خیلی منون شما خوبین 

خوش میگذره 😍😍😍

والا هم انتقاد هم مثبت بعضی جا ها خوبه بعضی جاها نه 

اخه خوب هم نی شوهر آدم همش جدی باشه 

نع

جدی یا بد اخلاق؟

جدی 

بد اخلاق نی 

اتفاقا جدا از اینکه نامزدم کلن مهربونهولی جدی یعنی همه چی جدی براش عین پیرمرداس 

منظورم اون پیرمرد بود که گفتی  چیزی ازش دیدی؟

از چه نظر 

مثلن برادر ا خودم هم همسنشن یا خیلی از همکارام اونا عین جونان ولی این عین پیرمرداس یعنی خیلی پخته ای همیشه منطقی به هر قًیه ای نگاه میکنه 

که ما برا اساس روانشناسب میگیم این اثرات طلاق هستش 

یعنی چی ؟😂😂 ذوق نمی کنه ؟

اصلا 

یعنی باهام تنهایم یا تو ماشین نشستیم انگار خواهر برادریم هبچی نمیکنه 

بعد تو ماشین ایمقدر آروم راندگی میکنه انگتر داره عروس میبره اون وقت خودم راننده آفرودم 

این دق رانندگیش کشتم 😀🤣🤣🤣

یعنی هنوز چیزی نشده احساس پشیمونی می کنی؟

نه پشیمون نیستم اصلا چون تو این یک سال که همکار بودیم اخلاقشو میدونستم 

فقط دوس داشتم عین خودم هیجانی تر بود 

اصلا  یعنی باهام تنهایم یا تو ماشین نشستیم انگار خواهر برادریم هبچی نمیکنه  بعد تو ماشین ...

خب اون صبر داره تا برسید خونه😂😂😂

تو خونه هم مث پیرمردا ست 

هیچ کاری نمی کنه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮