2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
عزیزم من دو تا دارم ۴ تا میخوایم ایشالا.هم خودم هم همسرم ۴ تا دوست داریم .تو هم خوب کاری میکنی...موف ...

خوب کاری 😂😂

هنو نامزد نکردم 

به خاطر شرایطم شاید بتونم فقط یکی بیارم 

خوش به حال شما انشالله بچه هات و خودت و شوهرت همیشه سلامت باشیم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خیلی ممنون  البته خواستگاری که چه عرض کنم جلسه جنگ 😂😂😂 ولی انشالله که کوتاه بیان چون ...

خوشم میاد همچییییییین سمجی هاااا

هی دست ازتلاشم برنمیداری ک خونواده ت کوتاه بیاان😐😐😐

واااقعا که... اون همهههه راهنماییی...

اون همه حرفای خوب کاربرا اصلاااااا ارزش ندادی وکارخودتو کردی آخرش....

همین آقاکه الان براش به به وچه چه میزنی اونروزیی رو میبینم تاپیکات راجب چطور خلاص شدن از دست همون آقامیشن😐😐😐

میگفتی میخوام بهش نه بگم وفلان ،دروغ میگفتی پس ...

خیلی پشیمون میشی ،خونوادتم ازدست میدی.

حالا ببین😕😐😐😊😊😊😊

🫡

خوشم میاد همچییییییین سمجی هاااا هی دست ازتلاشم برنمیداری ک خونواده ت کوتاه بیاان😐😐😐 واااقعا که ...

حالا من هیچی نگفتم قرار با واسطه هاشون جمعه بیان و فقط به رفتار خودسو خانواده و واسطه و خانواده ام هس این وصلت صورت بگیر یا نه 

حالا من که به حرف دلم دارم گوش میدم 

امیدوارم در آینده تایپک خوشبختی و بارداری ( انم چهار بار 😂😂) رو بزنم 

انشالله شما خوشبت شین 💛💚🧡

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
حالا من هیچی نگفتم قرار با واسطه هاشون جمعه بیان و فقط به رفتار خودسو خانواده و واسطه و خانواده ام ه ...

اره بابا معلومه هیچی نگفتی وبه واسطه ها بستگی داره ،عزیزم برو خودتو گول بزن😐😐😊😊😊

خوددانی هرکار خواستی بکن معلومه خیلیییی دوس داری شوهرکنی وآروم وقرارنداری ....

اره ب حرف دلت گوش کن ولی اینم بگم واقعا خیلییی رو مخ بودی اصلا تا حالا همچین آدمی رو ندیده بودم خیلی حرص درار بودی😕😕😐😐

بعدم خواستی تاپیک من خودم رادوست دارم رو بخون شااااید ب دردت خورد ویه وقتی اوضاع جوری نشد ک تو میخواستی ،کم نیاری.....

🫡

خوشم میاد همچییییییین سمجی هاااا هی دست ازتلاشم برنمیداری ک خونواده ت کوتاه بیاان😐😐😐 واااقعا که ...

راس میگی

منکه خودکشی کردم برای استارتر اما فایده نداره، الان فقط دنبال دلش راه افتاده و داره شعر و قصیده میخونه

فکر میکنه اولین عاشق روزگاره

مردی که زنش رو طلاق داده تا با ایشون ازدواج کنه،از قبل هم جواب بله رو گرفته و استارتر مسخ شده، همش هم دلیل و برهان میاره که زن اون آقا فلان و بهمان بوده و آقا شدن مبرا از هر ایرادی... 

متاسفم براش که اینهمه کمک و راهنمایی رو ندید

بله استارتر برات آرزوی خوشبختی میکنم اما تو مو میبینی و... 

سرش ب سنگ باید بخوره تا باگریه دوباره بیاد کامنت های کاربرارو بخونه وافسوس بخوره !!

چرا برای دیگران ارزوی بدبختی می کنید ؟

هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر می ددنه 

شما حق ندارین اینجوری اه و ناله کنید 

استارترم خیلی مودبه که جوابتونو با حرف زشت نمیده 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

جدیدا دخترا فقط میخوان شوهر کنن حالا هر چی و هر کی شد مهم نیست

اهداف والا شده زاییدن و زاییدن!!!!!!

اسی فکر نکنم به آرزوت برسی این به زن خودش رحم نکرده به تو هم نخواهد کرد!!!!

موفق باشی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چرا برای دیگران ارزوی بدبختی می کنید ؟ هر کس صلاح زندگی خودشو بهتر می ددنه  شما حق ندارین ...

ما آرزوی بدبختی‌کردیم؟؟؟؟؟؟

کسی ازشما نظرخواست عزیزم؟

ما فقط خواستیم کمکش کنیم که تو چاه نیفته که اونم ب دعوت خودش اومده بودیم تو تاپیکاش....

ک آدم وقتی میبینه اصلا یذره ارزش قائل نمیشه برا وقت گذاشتن بقیه ، حرصش میگیره خوب

استاترم خودش زبون داره ،اره فدات شما اذیت نکن خودتو😊😕😕

🫡