2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
وای خیلی باحالی تارا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جدی ترین آدم تو هر مقطع زمانی بودم 😂😂😂

ای آقا همکار تو بامن چه کردی 

چه کردی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
دو تاشون بله، یکیشون معلمه، یکی دیگه هم آموزش خیاطی و کارهای هنری میده، ولی اونی هم که کار نمیکنه تح ...

سختهدشاغل باشی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی ترین آدم تو هر مقطع زمانی بودم 😂😂😂 ای آقا همکار تو بامن چه کردی  چه کردی

به عنوان روانشناس به نظرت این طور دل دادن منطقی و بی خطره؟!

آزمون های هلن فیشرو زدید؟ هیجانی نیست تصمیم تون؟ شاید فقط اثر هورمون و فرومون باشه.

این کاربری برای دو خواهر است.

سلام عزیزم

خیلی خوشحال شدم که بالاخره دل خانواده ت نرم شد و رضایت به اومدن خواستگاری دادن

امیدوارم همه چیز بخوبی پیش بره 

و خوشبخت بشی 

در مورد نظر سنجی که کرده بودی

من خودم سه تا بچه دارم  صرف نظر از همه مسائل 

مسیولیت عاطفی بچه بزرگترین بار روی دوش ادمه 

تعادل برقرار کردن بین بچه ها خیلی سخته 

ویکی دیگه اینکه اگه سزارین بشی بعد از چند زایمان هیچ تاثیری تو کیفیت رابطه نخواهد داشت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
به عنوان روانشناس به نظرت این طور دل دادن منطقی و بی خطره؟! آزمون های هلن فیشرو زدید؟ هیجانی نیس ...

نه نیست 😂😂😂

نمی دونم چرا کاربرا نینی سایت همه فک میکنن هیجان 

شما یعنی تا به حال عاشق نشدین ؟ 

عاشقی را چه نیاز است به توجیه و دلیل که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی 

من دارم بفرماید

به سلامتی خانم گل 

شاغلی 

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم که بالاخره دل خانواده ت نرم شد و رضایت به اومدن خواستگاری دادن امیدو ...

سلام خیلی ممنون 

البته خواستگاری که چه عرض کنم جلسه جنگ 😂😂😂

ولی انشالله که کوتاه بیان چون واقعا این آقا جز مطلقه بودن قبول دارم مشکل بزرگیه ولی خداییش دیگه مشکل نداره 

صحیح و سالم باشن خودتو بچه هات و موفق بله خیلی سخته 

حانم گل ام امیدوارم امشب فرشتگان  آمین گوی دعای های شما باشند 

سلام خیلی ممنون  البته خواستگاری که چه عرض کنم جلسه جنگ 😂😂😂 ولی انشالله که کوتاه بیان چون ...

انشالله که هر چه که خیر و بصلاحته پیش بیاد عزیزم😘😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
انشالله که هر چه که خیر و بصلاحته پیش بیاد عزیزم😘😘

ممنون همچنین

🍁پـایـیـز زیـباست چـون ،

💛دفتر نقاشی خداست

🍁بـرگ بـرگِ روزهـای

💛رنـگ رنـگیـش را

🍁بـخـاطر بسپـار

💛زیــرا عــشــق ،

🍁محبت و دوستی

💛در لا به لای هـمیـن

🍁رنــگ هــای زیـبـاست

🍁 روز پاییزیت زیبا دوست من

نه گلم اصلا نمیشه با 4تا بچه شاغل باشی

خوب موفق باشی