2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
کارو میکنه بنده خدا ...الکی داشت منو حرص میداد سر همین پسر هم میگفت بندازش نمیخوایم همون دو تا بسه ب ...

خدا حفظش کنه برا خودتو بچه ها گلت 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
خانم عاشری تو اینستا بزنی پیج دارن چهارتا بچه دارن فوق العاده مادر خلاق و روشمندی هستن

دوست من هم که گفتم چهارمی باردار همچین روحیه ای داره الان بچه هاش تو خونه انگیلیسی هم صحبت میکنن 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فعلا نامزد هم نکردم ولی شاید تو عقد حامله شم  انشالله من بتونم چهارتا رو بیارم

شما کدوم شهرید؟ افکارتون خیلییییی سنتیه. 

با توجه به تحصیلات و گرایش تحصیلی تون بهتر نیست کمی منطقی تر و مدرن تر فکر کنید؟!

ببخشید رک می  گم 

عجیبه برام دکترای ارتباطات و کارشناس روانشناسی باشید ک سوال های این قدر عوامانه و  ابتدایی درباره ی خواستگاری و تعداد بچه و عشق بپرسید!

این کاربری برای دو خواهر است.

من یدونه بیشتر ندارم ولی کسی بخواد چن تا بیاره اولا وضع مالیش باید خوب باشه  حداقل یه خونه ۳ خوابه داشته باشه واندازه خوردوخوراک تحصیلشون ویه مقدارم برای کمکی مثلا میتونه یه پرستار بچه بگیره یا کسیو بیاره کارای خونه رو انجام بده و خودش  به بچه هاش  برسه درغیر اینصورت ادم یکم اذیت میشه البته قدیما بیشتر خونواده ها ۴ تا ۵تا بچه داشتن اولا اینقد همه چی گرون نبود ثانیا سطح توقعات با درامد میزون میشد ولی الان توقعات خیلی بالاتر از درامدهای معمولیه امروزیه ولی اگه دوست داشته باشی میتونی برنامه ریزی کنی و هرچن تا بچه  خواستی بیاری  ولی فعلا با همسر ایندت  باید هماهنگ کنی   

شما کدوم شهرید؟ افکارتون خیلییییی سنتیه.  با توجه به تحصیلات و گرایش تحصیلی تون بهتر نیست کمی ...

عزیزم چه ربطی داشت 

بعد من اگه بخوام هم به خاطر شرایطم یه دونه هم نمی توتم بیارم 😂😂😂

این تایپک رو هم وقتی ففهمیدم دوستم چهارمی رو باردار گذاشتم خواستم ببین بقیه هم می توننن همین 

بعد عزیزم 

..

نبابا این چ حرفیه ۴۰ سال ک چیزی نیست تازه اول چل چلیه😜😜😜😜

آره والا من نامزدم دوره میره تو ۳۶ 

اون موفع اون چند سالشه 😂😂😂

ای جانم چقدر خوبه اسممون پیش هم میاد 😍😍😍 بابام با وجود مخالفت ها جمعه براش معارفه گذاشته  ...

عزیززززم

برادرات چطور راضی شدن

بی گدار ب اب نزن راجبش تحقیق کن

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
قرار جمعه جلسه معارفش باشه تازه ( تو تایپکام هس )  بابام گفته حداقل یک سال آشنایی و کسی هم ندو ...

انشاءلا بسلامتی عزیزم

چرا کسی نفهمه اتفاقا امر خیره مگه بده.حالا مطلقه هم باشه عیب که نیست ولی شما میتونین به کسی نگین 

ولی خیلی دیگه قراره نامزد بمونیاااااا😜.انشاءلا که خوشبخت بشی عزیزم😍😍😍

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
عزیززززم برادرات چطور راضی شدن بی گدار ب اب نزن راجبش تحقیق کن

بردارام 

بزرگه گفته تو معارفه جمعه نمیاد کوچیکه گفته می خام بیام جلو جمع بزنم تو سرش 

بابام گفته می خوام بیان به باباش بگم این پسر بیوه تو ببر یه جا دیگه تور پهن کنه 

یعنی زیباترین جلسه معارفه رو خواهم داشت 

ولی امید دارم کوتاه بیان 

ولی من الان ۲۸ ام تا عقد و عروسی چون قرار تامزدی طولانی داشته باشم تا ۳۰ ۳۱ نمیرم خونه ام بعد دو سه ...

ان شا الله. منم خیلی دوست دارم ۴ تا داشته باشم حتی یه مدت به این فکر می کنم که استعفا بدم اگه شرایط اقتصادی یه جوری نبود شب بخوابی صبح بلند بشی همه چی صدبرابر میشه خدا میدونه که استعفا میدادم به خاطر بچم