2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
نه عزیزم خانه دارم شوهرم تاسیساتی فنی کارش 

بگو خیلی سخت کار کنه خرجشون دارد 

چون تحصیل کردن در ایران خرج داره گلم 

موفق باشن 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
😂😂 اگه هم بودی اشکال نداره بقول مامانبزرگا با هم بزرگ میشن 

نه من همون دوتا دختر بیشتر نمی خواستم پسرم هم خودشو جا زد اومد خدا حفطش کنه دیگه واقعا کافیه اگر باشه یا خودمو یا شوهرمو کشتم شک نکن😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله  این دوستم اسوه بدی شده  می خواس منو هم بدبخت کنه 😂😂😂

از قدیم گفتن فرزند کمتر زندگی بهتر

خصوصا تو این سالها که نه بچه ها بچهای قدیمن نه اقتصاد و وضع کار مثل قبله نه دوام زندگیا مثله قدیم موندگاره.بچهای اونموقع هرچی میدادی دلشونم نمیخاست میپوشیدن الان چنان توقعاتی دارن تو این گرونی.همه چیزم نمیپوشن همه چی هم نمیخورن تازه لوسم هستن😜😜

الان مجردی اینو میگی ولی امیدوارم انقدر ذوق و شوقت و حوصلت زیاد باشه که اونموقعم چهارتا بخوای😍

چندسالته اسی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
بچه هات احتمالا آرومن یا کمکی داری تو اطرافیان ، جوجه های من نوزادی خیلی بدی داشتن ، کولیک و رفلاکس ...

اتفاقا شهر غریبم . تنها و دور از همه . زردی هم داشتن مخصوصا پسرم زردیش ۲۲ بود خیلی اذیت شدم . ولی خداروشکر دختر بزرگم خیلی عاقله و کنار میاد زیاد دعواشون نمیشه . ولی در کل سختی های خودشو داره اما شیرینی هاش بیشتره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
نه من همون دوتا دختر بیشتر نمی خواستم پسرم هم خودشو جا زد اومد خدا حفطش کنه دیگه واقعا کافیه اگر باش ...

😂😂😂

خدای شوهر اسی رو از هر نوع بلایی محفوظ بدار 

عقیمش نکنی 😂😂

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
از قدیم گفتن فرزند کمتر زندگی بهتر خصوصا تو این سالها که نه بچه ها بچهای قدیمن نه اقتصاد و وضع کار ...

انشالله

ولی ذوق و شوق به شوهرم بستگی داره 

شوهر دوستن که چهارمی رو باردار دندانپزشک هست 

از قدیم گفتن فرزند کمتر زندگی بهتر خصوصا تو این سالها که نه بچه ها بچهای قدیمن نه اقتصاد و وضع کار ...

الان ۲۸ 

واینکه قرار دوران آسنایی و نامزدی طولانی داشته باشم 

هر بچه ۷ سال از عمرت میگیره 

به زبون ساده ۴ تا ،تا زمانی که بچه هستن بازم خوبه بزرگ بشه توقعاتشون زیاده 

یکی میشناسم ۴ تا داره وضع مالیشون هم خوب نیست پسرش بزرگش بهش گفته چرا مامان ۴ تا آوردی 

الان ۲۸  واینکه قرار دوران آسنایی و نامزدی طولانی داشته باشم

نامزدی؟؟؟

مثلا چقد طولانی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
هر بچه ۷ سال از عمرت میگیره  به زبون ساده ۴ تازه تا زمانی که بچه هستن بازم خوبه بزرگ بشه توقعا ...

بله درسته 

من بخوام هم سنم و شغلم اجازه نمیده 

نامزدی؟؟؟ مثلا چقد طولانی

قرار جمعه جلسه معارفش باشه تازه ( تو تایپکام هس ) 

بابام گفته حداقل یک سال آشنایی و کسی هم ندونه 

بعد یکی دوسال هم عقد 

این آقا عزیز که من عاشقش شدم مطلقه هس 

🤣🤣🤣🤣🤣 هیچ ناامید نباش تا ۴۵ سالگی وقت داری مامانم منو تو ۴۵ سالگی زایید

با واکری ( عصا ) باید برم زایشگاه