2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
جلوگیریمون کاندومه دو بار بیشتر رابطه نداشتیم بعد زایمانم ولی خیلی میترسم 

انشالله حامله نیسیتی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اولی رو ان شاءالله دو ماه دیگه ب دنیا میارم ۳ تا دیگه هم میخوام البته بستگی ب نوع زایمانم داره ...

تو جونی 

من فک کنم اولیم بیاد دنیا کمکم ۳۶ سالمه 

پیرزن شدم 😂😂

شاغلی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
یا خدا  خدا از دوستم نگذره اون با این بچه هاش این فکر و انداخت توسرم  سه تا بچه آروم و م ...

خب منم چهار تا داشته باشم اروم و مودب زبانم بلد باشن درسخون چهار تای دیگه میارم

یکی دیگه از اشناهای دورمون هم چهار داره.اولیش شیطون بود اون سه تا هم شیطون شدن😂😂😂😂اخریا از اونا شیطون ترن بخدا مامانش هی دعواشون میکنه انگار نه انگار.دلم میسوزه واسش

بنظر من تربیت بچه ی اول خیلی رو تربیت بقیه ی بچه ها تاثیر داره 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
داشت حرص منو در میاورد چون این پسرم هم خدا خواسته بود بعد ۹ سال بود خیلی اذیت شدم تو بارداری میگفتم ...

😂😂

شاغلی خودت 

شوهر عزیزت شغلش چیه 

انشالله فضا خونتون آروم شه 

ممنونم امیدوارم شماهم به چیزی که میخوای برسی و ۴ تا بچه ی ایندتو تو عشق و محبت و آرامش و پول مناسب برای رفع نیازهای همشون بزرگ کنی 

✈🇺🇸
خب منم چهار تا داشته باشم اروم و مودب زبانم بلد باشن درسخون چهار تای دیگه میارم یکی دیگه از اشناهای ...

بله 

این دوستم اسوه بدی شده 

می خواس منو هم بدبخت کنه 😂😂😂

شاغلی  سنت چقدر  فاصله بچه هات  کیفیت رابطه جنسی و روحی با شوهرت  اگه دوست د ...

😂 اوو سلام عزیزم 

نه خانه دارم فعلا ولی قصد ادامه تحصیل دارم

26 سالمه، رابطم از هر لحاظ با شوهرم خوبه خداروشکر خیییلی کمک حالمه

ماهم یکی از شروط ازدواجمون 4 تا بچه بود الان دوتا پسر دارم دو تا دختر دختر کوچیکم الان 1 ماهس

😂 اوو سلام عزیزم  نه خانه دارم فعلا ولی قصد ادامه تحصیل دارم 26 سالمه، رابطم از هر لحاظ با ش ...

خوب تو خانه داری راحت بهشون میرسی 

انشالله  سالم باشن و زیر سایه پدر و مادر 

تو جونی  من فک کنم اولیم بیاد دنیا کمکم ۳۶ سالمه  پیرزن شدم 😂😂 شاغلی

من حساب کردم هر کدوم رو هم بخوام از جیش بگیرم تا بعدی رو اقدام کنم بچه چهارمم تو ۳۲ سالگی ب دنیا میاد

خوبه دیگه چی از این بهتر

قشنگ میشیم خانواده آقای گرفتار😅😅😅😅😅

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
ان شاءالله 🤲 چون دیگه توان حاملگیو اصلا ندارم اگر باشم قطعا سکته میزنم

😂😂

اگه هم بودی اشکال نداره بقول مامانبزرگا با هم بزرگ میشن 

من حساب کردم هر کدوم رو هم بخوام از جیش بگیرم تا بعدی رو اقدام کنم بچه چهارمم تو ۳۲ سالگی ب دنیا میا ...

من و بگو اولی ۳۶ 😂😂