2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست

ما خودمون ۴ تا بچه اییم برای مایی که بچه اییم سخته چه برسه به پدر و مادرا اگه از قشر متوسط هستید فکر ۴ تا بچه رو از سرت بیار بیرون وقتی بزرگ بشن نمیتونی نیازاشونو برطرف کنی ما هر روز جنگ اعصاب داریم سر نیازهایی ابتداییمون 

✈🇺🇸
تجربه ام میگه یکی رو بیاری به غلط کردن میوفتی 😂😂دومی رو هم بخاطر تنهایی اولی میاری و تمام ....

سومی هم نا خواسته می شه 😂😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما فامیل سه  تا خانواده ی چهار تایی داریم، وضع مالیشون خوبه، واقعا هم بچه های خوبی تربیت کردن، ...

مادرشون شاغل بود ؟ 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

منم اولی رو ان شاءالله دو ماه دیگه ب دنیا میارم

۳ تا دیگه هم میخوام البته بستگی ب نوع زایمانم داره

اگه سخت نبود ۳ تا دیگه هم میارم😊

الان ۲۳ سالمه🤗🤗🤗

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
شرایط مالی خوبه خدا رو شکر  ولی شاغلم سنم هم اون موقع بالا کمکی هم ندارم

پس خوبا اینقده کیف میده😌❤

ما ۴ تا دختریم هیچ وقت لباس کم‌ نمیاریم همیشع به لطف کمد خواهرام لباس جدید واسه مهمونی دارم 😆😁🤭

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

وای نگووو بابا

یکی از آشناهای ما چهار تا بچه داره دوتاشون فوق العاده شیطون اعصاب واسش نذاشتن.یکی اخری خداخاسته بود که.ولی واقعا بهم ریختس از بس اذیتش میکنن خصوصا تو این ایام قرنطینه و کلاسای انلاین

من خودم بشدت حوصله دار بودم از وقتی باردار شدم کم حوصله شدم میگم خدا ب داد بچم برسه با این بی حوصلگیای من

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
ما خودمون ۴ تا بچه اییم برای مایی که بچه اییم سخته چه برسه به پدر و مادرا اگه از قشر متوسط هستید فکر ...

بمیرم 

فاصله تون چقدر 

بله بالا عرض کردم همه چی مهمه 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 
من چهارتا دارم

شاغلی 

سنت چقدر 

فاصله بچه هات 

کیفیت رابطه جنسی و روحی با شوهرت 

اگه دوست داشتی جواب بده 

وای نگووو بابا یکی از آشناهای ما چهار تا بچه داره دوتاشون فوق العاده شیطون اعصاب واسش نذاشتن.یکی اخ ...

یا خدا 

خدا از دوستم نگذره اون با این بچه هاش این فکر و انداخت توسرم 

سه تا بچه آروم و مودب همه هم به از همین الان انگیلیسی بلدن و ساز میزنن 

بمیرم  فاصله تون چقدر  بله بالا عرض کردم همه چی مهمه

خدا نکنه عزیزم 

فاصله سنیمون زیاده تقریبا با خواهرم ۹ سال تفاوت سنی داریم چون اون بچه تره پدر و مادرم تمرکزشون رو اونه کلا 

✈🇺🇸
خدا نکنه عزیزم  فاصله سنیمون زیاده تقریبا با خواهرم ۹ سال تفاوت سنی داریم چون اون بچه تره پدر ...

انشالله فضا خونتون آروم شه