2777
2789
عنوان

چهارتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 378 پست
منو ترسوندی ولی خوب بچه این ها رو هم داره و اینکه من شاغلم فک نکنم بتونم یکی رو هم بیارم و کمکی هم خ ...

من  حقیقت  گفنم بچه  رفاه  تفریح  میخواد 

انقد ناراحت  بچه هامم.

اینکه  نمیتونم خونمو  جابجا کنم  حتی بدم  طبقه  اول.   گاهی  براش  گریه میکنم .

چندبار بردمش پشت بامو  پارکینگ  بدو بدو  کنه .

مسافرت و مهمونی هم  که  نمیریم ولی بازم 

اخرم  کرونا  گرفتیم  با  شوهرم.

همش  نگران  دوتا فسفلیام  بودم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

منم نامزد بودم چهارتا میخواستم.الان زیر یکیش زاییدم

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه تا دارم بخدا به غلط کردن افتادم سخته بچه داری همون دو تا کافیه..الان هم پریودم عقب افتاده چند روزی امرو حالت تهوع داشتم شوهرم داشت با صدای بلند میخندید گفت دیگه حالت تهوع گفتم به خدا اگر دیگه باشه یه بلایی سرت میارم پسرم دو ماه و نیمه اشه تازه

من 30 سالمه و پسرم 5 ماهشه 

اگه شرایط مالی اجازه بده دوس داریم ی فرزندخونده بیاریم

خدا بهمون ی بچه عطا کرد 

این همه بچه تو پرورشگاه ... یکیش الهی سهم ما شه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
من  حقیقت  گفنم بچه  رفاه  تفریح  میخواد  انقد ناراحت  بچه ها ...

خدا حفظشون کنه خانم گل 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

ما فامیل سه  تا خانواده ی چهار تایی داریم، وضع مالیشون خوبه، واقعا هم بچه های خوبی تربیت کردن، اگه آدم بتونه از نظر جسمی روحی و اقتصادی خیلیم خوبه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

😑😑😑 دوس ندارم بچه خیلی خسته کنندس

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡

عزیزم من از اونایی بودم میگفتم بچه ده تا باید باشه. الان بیس روزه زایمان کردم. بااین ک مامانمم کمکمه. و منهیج کاری نمیکنم فقط بچه رو شیر میدم. ولی از پا دراومدم. واقعا سخته بچه داری خیلییییی. مخصوصا ماه های اول چون بچه خوابش تنظیم نیست. من اصلا نمیتونم ب دومی فک کنم 

خداوندا تورا کم داشتن سخت است.  ... 

رو اعصاب رو اعصاب

با اینکه بیشتر از ۴۰ روز گذشته ولی باز دلتنگتم حس میکنم هستی هر روزش دختر ۲ سالت میپرسه مامانم کو نمیادش خدایا خودت درمونو بده🖤 .                                                                  ۲۲ سالمه ۲ ساله عقد هستم انشالله همیشه سلامتی و دل خوش باشه💌🤵.یه دختر گیمر🎮 هستم اگه کسی میاد پلی بدیم بازی های گوشی 📱و pc🖱. به کانال آپارتمم سر بزنید ویدیوهامو تماشا کنید🧡💛🧡💛https://www.aparat.com/Apranikgirl💛🧡💛🧡
ما خودمون ۴ تا بچه ایم و خودمم دوس دارم ۴ تا بچه داشته باشم خیلی خوبه ولی باید شرایط مالیت خوب باشه

شرایط مالی خوبه خدا رو شکر 

ولی شاغلم سنم هم اون موقع بالا کمکی هم ندارم 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

جدای از بحث اقتصاد من بیشتر ب تربیتشون اهمیت میدم ۴تا بچه هرکدوم ی جوری اذیت میکنن اگه مطمئن باشم بچه هام صالح میشن منم ۴تا میارم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
من سه تا دارم بخدا به غلط کردن افتادم سخته بچه داری همون دو تا کافیه..الان هم پریودم عقب افتاده چند ...

گلم خوب جلو گیری کن 

آی ییو دو بزار