2777
2789
عنوان

لاغر

228 بازدید | 11 پست

چیکار کنم در عرض ده روز شکمم کوچیک کنم

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

کالری شماری

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شامو حذف کن

حذف کردم

من خيلي خيلي خيلي خيلي خيلي تنهام ..... هيچكسي نيست ك موفقيت هامو بهش بگم و خوشحال بشه هيچكسي نيست ك شكست هامو بهش بگم ناراحت بشه هيچكي نيست ك باهاش درد دل كنم!!!! تنهاي تنها....

والا من دو هفته س شبا اسپند میخورم. ورزش هم میکنم

بد نیست،بنظرم یه کم اثر گذاشته

میخوام روغن و شکر رو هم خیلی کم کنم و سبوس برنجم بخورم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

اصلا باحذف میان وعده رژیم نگیرین وقتی این کارو بکنین بدن میره سمت قحطی وعده بعدی غذابیشتر میخوری مغزت بهت فرمان میده. بزور هم کنترل کنی بعد یه مدت کلی بیماری به بدنت دعوت کردی من یه راهکار عالی دارم با نیوشا خیلی راحت وزن کم کن فیت شو حالشو ببر من کلی لذت دارم میبرم مثل مجردیهام شدم شماره مشاورم رومیزارم شماهم خواستی هم به وزن عالی هم به سلامتی برسی یه زنگ بزن مشاوره هم رایگان میدن ۰۹۱۹۶۱۰۸۲۸۵

والا من دو هفته س شبا اسپند میخورم. ورزش هم میکنم بد نیست،بنظرم یه کم اثر گذاشته میخوام روغن و شکر ...

سلام به همگی،آره این روش هایی که گفتی جواب میدن مثل ورزش،یه کانالی هستش عضوم توش کلا میگه که این قرص ها و روغن ها عوارض داره و اثراتش محدوده و گذرا، این بنده خدا از اطرافیانه،زبانش فوله و داره دور های اساتید لاغری سطح جهانی رو رایگان ترجمه میکنه و میزاره بقیه استفاده کنن،و برا همین هم کلا تو کار این محصولات و تحمیل جنس نیست، خواستین حمایتش کنین بنده خدا داره زحمت میکشه به رایگان میزاره فایلاشو یه جوری جبران کرده باشیم واسش

لینکش تو روبیکا:

https://rubika.ir/laghar_bazi

تلگرامش: 

https://t.me/laghar_bazi

اسم کانالش لاغربازی،تو قسمت سرچ بزنی @laghar_bazi میاد واست

شامو حذف کن

عزیز جان یهویی شام رو حذف کنه ذهنش قبول نمیکنه یک و دو این‌که بدنش هنوز عادت نکرده ممکنه عوارض داشته باشه،این کانالی که بالا تو همین صفحه چت ارسال کردم رو برو حتما کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز