2777
2789
عنوان

پشت کنکوری

205 بازدید | 23 پست

دوستان شما چند ساله پشت کنکورین ؟ منم امسال تصمیم گرفتم دوباره پشت بمونم ولی سنم زیادهههه 🥲 حس خوبی ندارم دوتا از دوستام سال دوم قبول شدن خیلییی عقبمممم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۹ ام یکسال پشت بودم

رتبه ام ۱۳ هزار شد... منم نمیدونم پشت بمونم یا نه🥲

با این رتبه فقط علوم پایه میارم 😂🤣 ولی واقعا احساس فرسودگی میکنم فک میکنم بمونم بدتر میشه رتبه ام :(

به نظرم اینو از خودت بپرس که چند سال دیگه بیشتر قراره حسرت چی رو بخوری اینکه الان با وجود سنت دوباره تلاش کردی و شاید دیرتر به هدفت رسیدی یا اینکه به خاطر سن و مقایسه با دوستات اصلا تلاش نکردی دوستات سال دوم قبول شدن خب مسیر اونا بوده قرار نیست تو هم دقیقا همون زمان به مقصد برسی چند سال دیگه سن امروزت دیگه برات زیاد نیست ولی اگه هدفت هنوز تو دلت مونده باشه شاید با خودت بگی کاش همون موقع که فرصت داشتم میخوندم پس اگه واقعا میخوایش نذار عدد سن تصمیم نهایی رو برات بگیره

بخند که جهان با اندوه تو دگرگون نمیشود..🐳

سال دوم پشت ۲۱😭

منم پشتم داره 21 سالم میشه نزار این افکار عقب بندازن تو رو بری دانشگاه میبینی بزرگتر از توعم هستن اصن دانشگاه تنها جاییه که به سن توجهی نمیشه

به نظرم اینو از خودت بپرس که چند سال دیگه بیشتر قراره حسرت چی رو بخوری اینکه الان با وجود سنت دوباره ...

میدونم عزیزم خودم زیاد به سنم اهمیت نمیدم ولی بعضی وقتا عجیب میرم تو فکرش ... پدرم زیاد حساسه مدام درباره ی سنم حرف میزنه تمام دوستام رفتن دانشگاه ولی نه رشته مورد علاقشون بیشترشون ازاد و پیام نور رفتن دوتاشون پزشکی دولتی میخونن البته دوستایی که ازاد رفتن پشت نموندن ...

میدونم عزیزم خودم زیاد به سنم اهمیت نمیدم ولی بعضی وقتا عجیب میرم تو فکرش ... پدرم زیاد حساسه مدام د ...

به حرفای پدرتم توجه نکن حتی به صدای درونت

سنت زیاد نیست کهبه کسی توجه نکن. به حرفا و حاشیه هابشین بخون. اگه اشتباهات سال های قبلو تکرار نمیکنی ...

۲۱ زیاده برای کنکور وقتی همه رفتن دانشگاه...

میخونم ولی نمیشه چیزی که میخوام