2777
2789

سلام. 7 ساله ازدواج کردم یه روز خوش نداشتم شوهرم آدم خوش گذرونیه ولی منو تو خونه حبس کرده سه سال یه بارم منو بازار نمیبره اصلا بهم اهمیت نمیده همش میگه برو تورو نمیخوام و دوست ندارم. یه دختر 4 ساله دارم البته بعد دنیا اومدن دخترم این جوری شد.تا الانم بخاطر دخترم تحمل کردم الان میخوام برم مهرمو بذارم اجرا و طلاق بگیرم. دادگاه دخترمو بهم میده یا نه؟ لطفا کمکم کنید

بچه تا ۷ سالگیش با مادرشه 

بعد از اون میره پیش پدرش 

و دختر ۹ سالگی میتونه انتخاب کنه با کی باشه پسر ۱۲ سالگی

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من طلاق نگرفتم ولی به نظر من اگه از نظر مالی خودتو میتونی تامین کنی طلاق بگیر اگر پدر خوبی هست و به بچه میرسه خیلی خودتو درگیر سرپرستیش نکن چون به نظرم بچه تو محیط آروم خیلی راحت تره تا جایی که پدر مادرش همش دعوا میکنن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مهرتا بذار اجرا و زندگی کن اگه بری عدم تمکین میذاره رو پروندت هم دخترتا میگیره هم چیزی نمیده

الان خونه شوهرمم. میگه زنگ میزنم به خانوادت و بهشون میگم تورو نمیخوام. منم چند تا شاهد میگیرم که این آقا منو بیرون کرده.ناچارم بخدا

الان خونه شوهرمم. میگه زنگ میزنم به خانوادت و بهشون میگم تورو نمیخوام. منم چند تا شاهد میگیرم که این ...

خب پس شاهد بگیر و بذار خودش بگه نمیخامت تو دادگاهم بگو این منا نمیخاد ک حقا بدن ب تو

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سلام عزیزم من طلاق نگرفتم ولی به نظر من اگه از نظر مالی خودتو میتونی تامین کنی طلاق بگیر اگر پدر خوب ...

شوهرم فقط به خوش گذرونی خودش فکر میکنه که هر هفته با دوستاش بره کوهنوردی که چند تا از دوستاش خانمن.اون اگه پدر خوبی بود این بلا رو سر ما نمی آورد. راستش من زن بابا دارم بعد طلاق باید برم پیش مادربزرگم 

شوهرم فقط به خوش گذرونی خودش فکر میکنه که هر هفته با دوستاش بره کوهنوردی که چند تا از دوستاش خانمن.ا ...

عزیزم واقعا برات بهترینهارو آرزو میکنم امیدوارم زودتر از این وضعیت رها شی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مگه میشه؟؟

فکر کنم منظورش اینه تا زمان دادگاه خودت خونرو ترک نکن که بهونه نداشته باشه

اسمت خیلی قشنگه. معنیش چیه؟

یه اسم کوردیه دقیقا میشه دو صفحه در مورد معنیش حرف زد

کوردا به خونه پدری و جایی که توش بزرگ شدن میگن باوان 

معمولا به کسی که خیلی دوسش داشته باشن میگن باوانم یعنی رگ و ریشه م