2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه گلم.مال من دیشب اینجوری شد،امروز صبح پریود شدم متاسفانه

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
چقد شرایطتتون مثل منه نزدیک ۱۷ روزه از آمپولم میگذره

من روز ۱۶ هستم 

اگ طاقت بیارم میمونم فردا نشد امروز ،شما ک بارداری لطفا برام دعا کن

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
انشالله که مثبته. منم روز تولدم آزمایش دادم مثبت بود

اوخی چ قشنگ 

مرسی الهی آمین 😍😙خدا نینیتو حفظ کنه و عاقبت بخیر باشه عزیزم 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
من روز ۱۶ هستم  اگ طاقت بیارم میمونم فردا نشد امروز ،شما ک بارداری لطفا برام دعا کن

اصلا باورم نمیشه بخان بهم بگن باردار😭

چشم عزیزم حتما حتما دعات میکنم میدونم چقد انتظار سخته

حتما تگم کن بیام ببینم نتیجه بیبیتو

❤🩵🧡
انشالا که مثبت بشه 😍😍😍کادو تولدتو بگیری

الهی آمیییین 😍😘😘

خدا نینیتو حفظ کنه و عاقبت بخیر باشه بچت الهی آمین 

اصلا باورم نمیشه بخان بهم بگن باردار😭 چشم عزیزم حتما حتما دعات میکنم میدونم چقد انتظار سخته حتما ...

مباذکت باشه لذت ببر و استرسو دور کن از خودت الهی ب سلامتی بدنیا بیاریش 

باشه میگم حتما