2777
2789
انشالله خیلی برام دعا کنید یه کم شرایطم سخته

چشم حتما ،نگران نباش خدا هواسش هست ب همه چی 😙😙

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عکسش نیس ک ببینم اما ان شاءالله ک بارداری ب حق صاحب الزمان دوتامون حامله باشیم دعات میکنم عزیزم 😍

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
عزیزم عکسش نیس ک ببینم اما ان شاءالله ک بارداری ب حق صاحب الزمان دوتامون حامله باشیم دعات میکنم عزیز ...

فک کنم سایت خرابه😑

اره عزیزم به امید خدا😍😍

❤🩵🧡
فک کنم سایت خرابه😑 اره عزیزم به امید خدا😍😍

بیبی منو دیدی؟ هاله توام ب اون کمرنگیه یا ن پررنگ تره؟ من ک همش فک میکنم برا من اشتباهه انقد ک کمرنگه

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
بیبی منو دیدی؟ هاله توام ب اون کمرنگیه یا ن پررنگ تره؟ من ک همش فک میکنم برا من اشتباهه انقد ک کمرنگ ...

اره دیدم

یه کم پررنگتر بود 

میخاستم اینجا بزارم ببینی ولی نشد 

❤🩵🧡
اره دیدم یه کم پررنگتر بود  میخاستم اینجا بزارم ببینی ولی نشد

پس برا تو مثبته اما برا من معلوم نیس اما دعا کن مثبت باشه پریود نشم دوباره بگیرم بزنم باز یکی دیگه خطش پررنگ تر بشه 😍

چشم عزیزم حتما دعات میکنم 😍😍🙏🏻🌹

قربونت برم ان شاءالله تا چندوقت دیگه خبرهای خوب بهم بدیم اگه دوتامون مثبت باشه بچه هامون هم سن میشن 😍 اگه برا من منفی باشه واقعا دیگه ناامید میشم آخه ۳ ساله انتظار میکشم 😢

قربونت برم ان شاءالله تا چندوقت دیگه خبرهای خوب بهم بدیم اگه دوتامون مثبت باشه بچه هامون هم سن میشن ...

وای اره😍😍😍

منم ۵ ساله ازدواج کردم

دو ساله منتظرم یه دونه هم پارسال سقط شد 

درکت میکنم خیلی سخته واقعا

حرفهای مردم دیگه بدتر 😭 چقد کنایه میزنن

❤🩵🧡
وای اره😍😍😍 منم ۵ ساله ازدواج کردم دو ساله منتظرم یه دونه هم پارسال سقط شد   درکت میک ...

آره من از اینکه بهم ترحم کنن بدم میاد 

همه اینا ب کنار واقعا دلم بچه میخواد نیاز دارم ب یکی از جنس خودم خیلی تنهام مامانم پیشم نیس ن دوستی ن کسی دلم میگیره حوصلم سر میره دارم افسردگی میگیرم واقعا

آره من از اینکه بهم ترحم کنن بدم میاد  همه اینا ب کنار واقعا دلم بچه میخواد نیاز دارم ب یکی از ...

وای خیلی شرایطتت مثل منه

منم کلا از خانواده ام دورم😭

دوست جدید هم تو این شهر ندارم

خیلی سختمه تنهایی 

منم دقیقا مثل خودتم

❤🩵🧡