2777
2789
عنوان

این چه حس و حالیه

78 بازدید | 12 پست

خانوما من تاحالا هرچی از خداخواستم نشده البته اینم بگم که خیلی وقتا خوشحال شدم که نشده با این وجودهرچی که خواستم خدا نداده اما عجیب دلم به هرچی که ازش میخام روشنه نمیدونم چرا اما دلم با زبونم مخالفه با زبونم میگم چرا میخای وقتی نمیده اما دلم میگه مطمعنم که اگه بخای میده 

خدا دوستت داره و چیزایی ک میخوای ب صلاحت نیس

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همه چیز که نمیشه نداده باشه یکم فکر کنین قطعا چیزایی هست که بهتون داده حتی چیزای کوچیک

چیزای کوچیک که زیاد داده الان که ب حرفت فکر کردم دیدم خیلی چیزا داده گاهی وقتا چقدرکور میشیم ما ادم ها اما من از خدا بچه میخام با ارامش ده ساله منتظرم  

چیزای کوچیک که زیاد داده الان که ب حرفت فکر کردم دیدم خیلی چیزا داده گاهی وقتا چقدرکور میشیم ما ادم ...

گاهی سکوت خدا ازمایش برای انسان ها سخته ولی انسان ساخته و پخته میشه همیشه مشکلات نردبونی هستن واسه ارتقا ادم بستگی به طرز استفادش داره من خودم هم در همین مرحله شمام یعنی یک مشکلم حل نمیشه و میدونم به صلاحم و باهاش دارم پیشرفت میکنم 

بچه دار نشدن سخته اما یا صلاح نیس و یا ازمایش شماس فقط نا امید نباشید چون خدا بسیار امیدوار کنندس و خودتون رو بهش ثابت کنید یعنی مثلا نذر کنید که فلان گناه رو ترک میکنم برای رسیدن به حاجت و یا فلان کار خوب ومهم رو انجام میدم و ادا کنید نذرتون رو انشالله حاجت روا بشید راستی به امام رضا علیه السلام هم متوسل بشید یهو به ذهنم اومد 

گاهی سکوت خدا ازمایش برای انسان ها سخته ولی انسان ساخته و پخته میشه همیشه مشکلات نردبونی هستن واسه ا ...

ممنونم گلم از حرفای دلنشینت درسته اما حرف مردم فامیل خیلی دردناک تراز دردیه که دارم نگاهاشون تیکه هاشون خیلی سخته شاید من لیاقت بچه دار شدن نداشته باشم اما خیلی افتخار میکنم که همه بچه هام منو دوست داشتن و بعد من با هیچ مربی مثل من نبودن کلا عاشق بچه هام شاید اگ خودم بچه داشتم هیچوقت نمیتونستم مربی خوبی برای بچه ی استثنایی یا بهتر بگم فرشته های زمینی باشم و بازم روزنه امید

منم دوسش دارم اماگاهی وقتا دلم ازش میگیره و چیزایی که نباید بگم و میگم بعدش پشیمون میشم و گریه میکنم ...

عاخی  

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
ممنونم گلم از حرفای دلنشینت درسته اما حرف مردم فامیل خیلی دردناک تراز دردیه که دارم نگاهاشون تیکه ها ...

خواهش میکنم گلم درسته گاهی خیلی حرف مردم درد اوره ولی باید براتون بی اهمیت بشه چون شما کار اشتباهی انحام ندادید تازه به قول خودتون توی یک کار خیر خیلی دارین بهتر عمل میکنید مربی فرشته هاس زمینی هستین پس اصلا خودتون رو ناراحت نکنید

گاهی سکوت خدا ازمایش برای انسان ها سخته ولی انسان ساخته و پخته میشه همیشه مشکلات نردبونی هستن واسه ا ...

یبار نذر کردم از خدا خواستم که حاجتمو بده منم به بچه های کار غذا میدم غذارو که پخش کردم شبش خواب دیدم یکی  تو خوابم بهم گفت چرا برای خدا شرط میزاری 

یبار نذر کردم از خدا خواستم که حاجتمو بده منم به بچه های کار غذا میدم غذارو که پخش کردم شبش خواب دید ...

شاید خوب بیان نکردین و خوب باخدا صحبت نکردین ولی به خوابا نمیشه اطمینان کرد چون الهامات شیطون هم میشه باشه بعدم نذر کار درستی ولی به نظرم نذر ترک گناه خیلی خوب جواب میده چون یکی جواب گرفت