2777
2789
عنوان

همکار

156 بازدید | 11 پست

؟یه همکار مرد دارم ازش متنفرم .خیلی بد اخلاق و یبس .ازش میترسم .کار رو برام تلخ می‌کنه  شغلمم یه جوریه که باید باهاش در ارتباط باشم.شما اگه با همکارتون مشکل داشته باشید چطور نادیده اش میگیرید

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشه که مشکل داری باش میشه مثال بزنی؟

من مسول کنترل هستم زنگ میزنم کاراسو پیگیری کنم جواب نمیده مجبورم پیام بدم پیام میدم جواب نمیده .میخاد راهنمایی کنه جونش در میاد.خیلی تو رفتار تند رفتار می‌کنه باهام.همیشه هم اخماش تو هم.من مجبورم بهش زنگ بزنم چون بالا دستیمه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
من مسول کنترل هستم زنگ میزنم کاراسو پیگیری کنم جواب نمیده مجبورم پیام بدم پیام میدم جواب نمیده .میخا ...

بالا دستییون کیه ؟برو بهش گزارش بده ماک تو شرکت هرمشکلی باشه به مدیریت میگیم

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
بالا دستییون کیه ؟برو بهش گزارش بده ماک تو شرکت هرمشکلی باشه به مدیریت میگیم

رییس میشه رو دست این.میشه چغولی و اینا .همه همکاران مردن نمیخام فکر کنن دنبال زیر آب زنیم .یکی دیگشونم همینجوریه.بدبختیم اینه تنها زن اینجام هیشکی نیس باهاش درد دل کنم

رییس میشه رو دست این.میشه چغولی و اینا .همه همکاران مردن نمیخام فکر کنن دنبال زیر آب زنیم .یکی دیگشو ...

خودت برخورد کن خیلی جدی بگو من پیگیر کارام لطفا جواب تلفنتونو بدید

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
خودت برخورد کن خیلی جدی بگو من پیگیر کارام لطفا جواب تلفنتونو بدید

دیروز شاکی شده بود چرا فلان کار رو نگفتی هیچی نگفتم نیس خیلی جواب میدید مرتیکه یبس

من تازه تاپیکتو دیدم

بنظرم تو این شرایط بهترین حالت اینه که اول زنگ بزن فقط برای یک کار جواب داد که هیچ جواب نداد تا آخر همون روز برای کل کارات پیام بفرست

اصلا هم پیگیر نشو که انجام میشه یانه

بعدش از پیامات اسکرین بگیر و همه رو نگهدار

اگه یه روز خواست زیرابتو بزنه که کار نمیکنه یا هرچی اون اسکرینها نجاتت میده

من دقیقا همین روالو برای یه مسیول بالارده انجام دادم آخه ایشونم تلفنشون رو جواب نمیدادن و من بعدها نمیتونستم اثبات کنم که پیگیری کردم

بعد ۳ماه که گند کاراش دراومد گفته بود فلانی کم کاری کرده

منم کل اسکرینها رو زدم رو فلش و بردم برای مسئول اصلی

حسابی کنف شد و پستشو عوض کردن

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
من تازه تاپیکتو دیدم بنظرم تو این شرایط بهترین حالت اینه که اول زنگ بزن فقط برای یک کار جواب داد که ...

اتفاقا الان دو روزه رییس هی بهم میگه میخام باهات صحبت کنم .میترسم بهم بگه دیگه نیا .شغلم خاص و عالی نیس ولی تو شهر ما به سختی همین گیرم اومده

اتفاقا الان دو روزه رییس هی بهم میگه میخام باهات صحبت کنم .میترسم بهم بگه دیگه نیا .شغلم خاص و عالی ...

عزیزم برو پیش رئیس

توکلت بخدا باشه

ولی حتما از کارات سند و مدرک داشته باش

و حتما هم در مورد اون شخص اگه سوال پرسید بدون عصبانیت و خونسرد جواب بده

کنترل رفتارتو داشته باش

و مطمئن باش خدا کمکت میکنه 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
عزیزم برو پیش رئیس توکلت بخدا باشه ولی حتما از کارات سند و مدرک داشته باش و حتما هم در مورد اون ش ...

ممنونم عزیزم