2777
2789
عنوان

شاگرد مغازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 25 پست
من خودم یه مدت اونجا کار کردم باهم آشنا شدیم برا ازدواج، این خانمم قرار بود نامزد کنه رفت که من رفتم ...

نگو اون بره که 

یه مدت به همسرت بگو دنبال کار میگردم خسته شدم تو خونه 

ببین چی میگه 

مطمئن باش خودش میگه بیا 

همین دیگه نباید حساسیت نشون میدادی با سیاست برمیگشتی سر کارت الان هم حساسیتت رو کم کن و بعد بگو تو خ ...

آره الکی حساس شدم و الان فکر میکنه اون چی داره که من حساسم🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره خب من بهش اعتماد دارم، ولی خب بعضی دخترا خیلی زبون دارن اینم از اوناست و خیلی به خودش میرسه، من ...

بنظرم اصلا حساس نشو 

اگه میتونی ب این اقا بگید خودم دوس دارم برم تو مغازه یا اینکه بگردی یک ادم مورد اعتماد اقا باشن بهتره پیدا کنی بزاری توی مغازه 

و بعضی از دخترا هم بگم درسته بخودشون میرسن و سر زبونم دارن ولی هیچ وقت نمیرن زندگی کسیو خراب کنن ربطی ب سر زبون داشتن یا ... نداره چرا چونکه خیلی ها رو من دیدم چادری نماز خون روزه بگیر همه ... ولی روزی با ی پسر ب این چیزا ربطی نداره گلم 

شما میتونی بری مغازع و با اون خانوم دوست بشی منفی فکر نکن 

بعدم خودت داری زمینه خیانت کردن رو ب این اقا یاد میدی با این حساسیت و نوع برخوردت

نگو اون بره که  یه مدت به همسرت بگو دنبال کار میگردم خسته شدم تو خونه  ببین چی میگه  ...

آره چون میگه بعدا جایی نمیزارم کار کنی غیر از جایی که با رشتت مرتبطه، اگه اینو بگم شاید بگه بیا مغازه😅

آره الکی حساس شدم و الان فکر میکنه اون چی داره که من حساسم🤦🏻‍♀️

دقیقا بیشتر توجه ش جلب میشه دیگه کاریه که شده مثلا خودمون اگه شوهرمون رو یه آقا حساس شه حواسمون می‌ره طرفش 😣

عضو گروه لاغری رز سفید 🕊وزن اولیه 59هدف 55
بنظرم اصلا حساس نشو  اگه میتونی ب این اقا بگید خودم دوس دارم برم تو مغازه یا اینکه بگردی یک اد ...

آره خب چون خودم با دختره برخورد داشتم یه سری چیزارو قبل رفتن یادم داد تو مغازه، بعد اون موقع که چیزی بین ما نبود وقتی این آقا میومد خیییلی راحت بود باهاش و شوخی می‌کرد مثلا میگفت قرار بود این عینکو بدید به من با ناز و عشوه من میگم الانم شاید باهاش اینطور رفتار میکنه منم کلا آدم آرومی هستم

آره خب چون خودم با دختره برخورد داشتم یه سری چیزارو قبل رفتن یادم داد تو مغازه، بعد اون موقع که چیزی ...

مطمئن باش همسرتون از آرومی شما خوشش اومده وگرنه اون رو میگرفت😉

😅❤️

❤️عزیزم مردها برای ازدواج دخترهای آروم و متین رو انتخاب میکنن معمولا و بعد ازدواج دوست دارن همسرشون با اونها شیطون باشه و ناز داشته باشه