2821
2789
عنوان

شاگرد مغازه

1224 بازدید | 25 پست

سلام وقت بخیر، من با آقایی قراره ازدواج کنم، ایشون یه مغازه داره و چون خودش نمیتونه همیشه مغازه باشه یه شاگرد داره که یه دختر20 سالس منم 22 سالمه، بعد این آقا بعضی وقتا که بیکاره خودشم میره مغازه تا کارا تعمیری رو انجام بده، من خیلی نگرانم که با اون دختر تو مغازه باشه، هزار بارم گفته که نگران نباش و باید به هم اعتماد داشته باشیم ولی من بازم نگرانم. بهم میگفت اگه کسیو میشناسی بگو تا بیاد شاگرد ولی خب کسی نیست بنظرتون من الکی نگرانم، چکار کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مغازه عینک فروشیه و میگه پسر با این حقوق نمیاد مغازه و خانم باشه مشتریا برا انتخاب عینک راحت ترن

شما خودت کار میکنی ؟

اگر کار نمیکنی بگو خودم میخوام بیام وایستم هم حقوق دارم واسه خوودم هم سرم گرمه 

مغازه عینک فروشیه و میگه پسر با این حقوق نمیاد مغازه و خانم باشه مشتریا برا انتخاب عینک راحت ترن

من و شوهرم که برا خرید میریم آقا باشه راحتریم خانوم ها اصلا خوب راهنمایی نمیکنن

عضو گروه لاغری رز سفید 🕊وزن اولیه 59هدف 55

بنظرم اگه این اقا درست باشن و اهل خیانت نباشن چ تو مغازه چ هرجای دیگه خیانت نمیکنن

ولی اگه ادم درستی نباشه هرجور بخواد کار خودشو میکنه

پس شما هم اول زندگی میخوای بی اعتماد باشی وای ب حال بعدت 

اول رو خودت کار کن ب طرفت اعتماد داشته باشی 

شما خودت کار میکنی ؟ اگر کار نمیکنی بگو خودم میخوام بیام وایستم هم حقوق دارم واسه خوودم هم سرم گرمه ...

من خودم یه مدت اونجا کار کردم باهم آشنا شدیم برا ازدواج، این خانمم قرار بود نامزد کنه رفت که من رفتم، نامزدیش به هم خورد دوباره اومد منم رفتم دانشگاه‌ نشد دیگه الانم که خونم خب اون مغازه کار میکنه زشته بگم اون بره

بنظرم اگه این اقا درست باشن و اهل خیانت نباشن چ تو مغازه چ هرجای دیگه خیانت نمیکنن ولی اگه ادم درست ...

نظرتون منطقیه ولی معمولا تو محیط های کاری که تنها هم باشن احتمال وابستگی زیاده و بعد هم مشکلات ....

بنظرم اگه این اقا درست باشن و اهل خیانت نباشن چ تو مغازه چ هرجای دیگه خیانت نمیکنن ولی اگه ادم درست ...

آره خب من بهش اعتماد دارم، ولی خب بعضی دخترا خیلی زبون دارن اینم از اوناست و خیلی به خودش میرسه، من خیلی حساس شدم

نظرتون منطقیه ولی معمولا تو محیط های کاری که تنها هم باشن احتمال وابستگی زیاده و بعد هم مشکلات ....

این خانوم میگن بعضی وقتا برای تعمیرات میرن 

و اینکه خانوم میتونه چند بار بره مغازه شاگرد مغازه رو ببینه رفتارش پوشش چجوره 

اگه خوشش نیومد دید رفتارش مناسب نیست ب این اقا بگن ب این دلیل بدم میاد ازشون 

خب چطور بهش بگم چون خودشم میدونه رو اون دختره حساسم و بعضی وقتا باهام شوخی میکنه

همین دیگه نباید حساسیت نشون میدادی با سیاست برمیگشتی سر کارت الان هم حساسیتت رو کم کن و بعد بگو تو خونه کسلم اگه هم گفت بخاطر اونه کاملا انکار کن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792