2777
2789
عاشقت شدم😍😍😍کی بیام خواستگاری🤔😍😍😂😂❤

فعلا زوده اگ ب پام میمونی زنت میشم😂😝🧡😘

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدو ببین تا کسی نیومد😂😂

ای جونم ابروهای کمونشو ببین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😝😝😝😝😝ماشالله ماشالله خیلی خوشگلی بوس ب لپات😁😁😁💋💋💋💋💋🙈🙈😍😍😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چشمممم هستممم تااخرش😍😍❤😂😂 چقد عکسم بی کیفیت شد اینجا😑😑

نه عالی بود😍🧡😁

ای جونم ابروهای کمونشو ببین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ..

خیلی بی کیفیت بود بابا🤕😑

ت لطف داری ب من عزیزممم..دیگه از تو ک خوشگلتر نیسم😍😍❤مث ماهی تووو😍😍❤💋

خیلی بی کیفیت بود بابا🤕😑 ت لطف داری ب من عزیزممم..دیگه از تو ک خوشگلتر نیسم😍😍❤مث ماهی تووو😍😍❤ ...

وویش خجالتم نده دیگه🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😁🧡

وااای مرد هم انلاینه😑🤕فک کنم بدبخت شدم🤕😭😭😂😂😂

ارسام؟

اون زنه😂😂

@قله_سابقم  

سلام عزیزمممم خوبی؟

مرسی از لایکات انرژی دادی

امیدوارم روز خوبی داشته باشی🧡🍃🍊🍂🌻😘😍🙈💋😝

نهههه ارمین۱۳۷۰😑😑 ولی فک کنم ندید.

اره ما اینجوری دلداری میدیم😝😂😂😂🥺😕😕🤦‍♀️

@قله_سابقم     سلام عزیزمممم خوبی؟ مرسی از لایکات انرژی دادی امیدوارم روز خوبی داشته ب ...

سلام دختر خشگل ..تو خوبی عزیزم ...مرسی گلم همچنین شما ....منم شمارو میبینم کلی انرژی میگیرم و لایکت میکنم ..منم عاشق پرتقالم،😍😍😍🥰😘

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خب دیه مجبوریم همینو بگیم😂😂🤕یااینکه بیخیال بابا بی حجاب نبودیم ک😖😂😂😂

والا😕🤦‍♀️😂