2777
2789
عاشقت شدم😍😍😍کی بیام خواستگاری🤔😍😍😂😂❤

فعلا زوده اگ ب پام میمونی زنت میشم😂😝🧡😘

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بدو ببین تا کسی نیومد😂😂

ای جونم ابروهای کمونشو ببین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😝😝😝😝😝ماشالله ماشالله خیلی خوشگلی بوس ب لپات😁😁😁💋💋💋💋💋🙈🙈😍😍😍

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چشمممم هستممم تااخرش😍😍❤😂😂 چقد عکسم بی کیفیت شد اینجا😑😑

نه عالی بود😍🧡😁

ای جونم ابروهای کمونشو ببین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ..

خیلی بی کیفیت بود بابا🤕😑

ت لطف داری ب من عزیزممم..دیگه از تو ک خوشگلتر نیسم😍😍❤مث ماهی تووو😍😍❤💋

خیلی بی کیفیت بود بابا🤕😑 ت لطف داری ب من عزیزممم..دیگه از تو ک خوشگلتر نیسم😍😍❤مث ماهی تووو😍😍❤ ...

وویش خجالتم نده دیگه🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😁🧡

وااای مرد هم انلاینه😑🤕فک کنم بدبخت شدم🤕😭😭😂😂😂

ارسام؟

اون زنه😂😂

@قله_سابقم  

سلام عزیزمممم خوبی؟

مرسی از لایکات انرژی دادی

امیدوارم روز خوبی داشته باشی🧡🍃🍊🍂🌻😘😍🙈💋😝

نهههه ارمین۱۳۷۰😑😑 ولی فک کنم ندید.

اره ما اینجوری دلداری میدیم😝😂😂😂🥺😕😕🤦‍♀️

@قله_سابقم     سلام عزیزمممم خوبی؟ مرسی از لایکات انرژی دادی امیدوارم روز خوبی داشته ب ...

سلام دختر خشگل ..تو خوبی عزیزم ...مرسی گلم همچنین شما ....منم شمارو میبینم کلی انرژی میگیرم و لایکت میکنم ..منم عاشق پرتقالم،😍😍😍🥰😘

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خب دیه مجبوریم همینو بگیم😂😂🤕یااینکه بیخیال بابا بی حجاب نبودیم ک😖😂😂😂

والا😕🤦‍♀️😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز