2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من ۳ روز پیش نزدیک به پریودیم اقدام داشتم فقط ی بار  الان ۳ روز شده فکر کنم چند روز دیگ ...

ببین عزیزم 14 روز بعد از آزاد شدن اولین تخمک شما پریود میشی

توی اون فاصله ممکنه (به ندرت) تخمکهای دیگه هم آزاد بشه توی بدنت

حالا اگه پریودت منظم نیست و اون تاریخی که رابطه داشتی مثلا یک هفته مونده به پریود بوده احتمال اینکه باردار بشی هست ولی خیـــــــــــــلی کم

فعلا هم بی بی چک نشون نمیده

چون معمولا اندازه همون 2 هفته بعد از رابطه ی موفق   طول میکشه تا لقاح انجام بشه و تخمک بارور به رحم برسه و HCG توی خون به حدی برسه که بی بی چک نشون بده

پس باید صبر کنی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
کاملا مشخصه خیلی دلبر و نازی  خوشگلی خوشگلللللللل

عززیییزدلمی

ب پای تو ک نمیرسم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کاپ کیک  مشخص چهره ی زیبا و پر جذبه ای داری    

😍😍😘😘😘🌷💚🌱🌈مرسی عزیزم

لطف داری

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
بعد چیکار کردی؟ لغو زدی؟

نه........ 

نمی دونم دیگه پیگیر نشد... 

شاید اشتباه می کرد... 

ولی خیلی حس بدی بود... 

بعضی هاهم کرم دارن مثلا می گن عه من تورو می شناسم... 😒😒😒😒

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چه خوشگلی😍😍

فدات💚😍

نه........  نمی دونم دیگه پیگیر نشد...  شاید اشتباه می کرد...  ولی خیلی حس بدی بود ...

واقعیتش منم میشناسمت ولی نگفتم که ناراحت نشی

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو