2777
2789
شماها که همه بچه یه ساله دارین شیر شب میدین؟ 

بله کم کم سه بار تا شش صبح خدا کمک کنه میخوام برا عید شیر شبو قطع کنم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
بله کم کم سه بار تا شش صبح خدا کمک کنه میخوام برا عید شیر شبو قطع کنم

منم میخوام قطع کنم نمیدونم چ جوری خیلی سخته آخه دندوناش یه کم خراب شده. خدا کمک کنه

سپردم به خدا..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تنها گذاشتن ؟

بله عزیزم

همیشه هم به خاطر داشته باش بچه تو فقط یک بار یه سالشه

فقط یه بار دو سالشه و ... دیگه تکرار نمیشه. فقط توی سنینه میگه بغلم کن نه وقتی که سن من شد مامانش منتظر بغل بمونه هفته ها و ماهها. تا میتونم بچمو می‌بوسم و بغل و قربون صدقه میرم. به درک که ظرفام شسته نیست مهم اینه که بچم گریه نکنه . بچه ای که آرزوی بودنش رو داشتم یه روز

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
من بیش از حد عصبی ام اگه از مشکلاتی که بچه ام داشت براتون بگم که اشکت در میاد با مشکلات خانوادگی ولی ...

منم وقتی نوزاد بود چند بار مجبور شدم بچه یه بغل روی فرنگی بشینم  

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
وایییییی دخترمنم ۱۱ماهشه هرچی دستشه میزاره تودهنش😓😓😓😓😓ینی اگه ی نفر ازبیرون بیاد تو یابرعکس خود ...

اره دختر منم عاشق بیرون رفتنه.گوشه های فرس و موکت رو میزنه بالا زیرش رو نگاه میکنه😁😁

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
اره دختر منم عاشق بیرون رفتنه.گوشه های فرس و موکت رو میزنه بالا زیرش رو نگاه میکنه😁😁

😂😂😂😂😂😂خدایی بچه های الان خیلی باحالن

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
بعله زیاد باحالن ولی تا ۶ صبح بیدار بودم😑😑😁 خدا کوچولوتون رو حفظ کنه عزیزدلم

بخدا دخترمنم ۱۱ماهه هنوزم ک هنوزه شبا مثه نوزادیاش شیر زیاد میخواد اصلا خواب ندارم 😥😥😥😥😥

مرسی عزیزم خدا کوچولوی شما هم رو حفظ کنه❤❤❤❤

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!