2777
2789
عنوان

خیلی حسرت زندگی نیلی افشارو میخورم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4930 بازدید | 254 پست

حالا من حسرت زندگی ملکه الیزابت رو میخورم😑 تو نیلی

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راجب نیلی افشاز قضاوتی ندارم 

نمیگم بده یا خوبه 

اما ترجیه میدم ی ادم معمولی بمونم تا بخوام با ب اشتراک گذاشتن خصوصی ترین روابطم با دیگران( زمانی ک با پویان یود ک لایوایی میذاش...) 

ولی دلمم بداش میسوزه با وجود تمام ویژگی هایی ک شما گفتید اخرشم پویان ولش کرد و ی قلب شکسته براش موند💔

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
پشما م ینی من همع چی نیلی رو کاری ندارم عادت ب ایرادم ندارم  اما صداش فوق العادع مزخرفع

پویاااااااااااااان با صدای تو دماغی 🤣🤣🤣🤣

یکی توی دلمه فرق داره باهمه❤https://harfeto.timefriend.net/16274179851352
واقع بین اما تلخ

منم ۲۷ سال حسرت خوردم و غمگین و با حرص زندگی‌کردم

اما یسالی میشه که یه ادم دیکه ام

فقط خودمو میبینم و تلاش برای بهتر زیستن

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

کجاش خوشگله

خودش سر سوزنی اعتماد ب نفس نداره ک پویان یهویی ازش فیلم میگرفت دس میذاش رو صورتش

هیچی نیستن 

از همشون متنفرم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

حسرت؟؟؟ 

میشه امشب یک لیست از تمام دارایی هاتون بنویسید و بعد بابتش از خدا سپاسگزاری کنید؟ 

شما هم در جهت تغییر قرار بگیرید 

وقتی خدا گفته من را بخوانید تا شما را اجابت کنم چرا دیگه حسرت؟؟؟؟

وقتی میرم تو پربازدیدا یه دستم به تسبیحه یه دستم به گوشی 😑صلواتم ندم عذاب وجدان میگیریم حالا انگار مرگ و زندگی طرف بسته ب صلوات منه 😑😑 صلواتم بدم اینقدر تند میدم نرسیده به طرف بین راه محو میشه 😑😑 نکنین تورو ارواح جد مقدستون 😑😑 اومدیم دو کلوم غیبت کنیم نیومدیم مسجد که 😒😒😒😒😒😒😒

😐یا خدا!!!!!  اخه این حسرت داره!!!!! 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

کاش میگفتی مهتاب کرامتی یا نیکی کریمی حداقل دلم نمیسوخت میگفتم اونا هم خوشگلن هم با شخصیت

اخه نیلی؟؟🤮

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
من دارم میرم بیا ببرمت

بریم...

صبر کن چمدونم رو بردارم 

دیگه از افق نمیام بیرون...   

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...